Azi am fost la fisc sa depun declaratia 604 si am primit nr inregistrare dar stampilat cu FF.
Din ce am vazut alte persoane nu au FF ci doar stampila normala.
Are vreo semnificarie acest FF ?
Functionara nu mi-a zis ca ar fi vreo problema cu declaratia.
Va multumesc frumos pentru raspuns, cred ca "denuntarea" este exact ce imi trebuia ca sa pun capat acestei situatii care se intinde deja de prea mult timp.
(nu ma intereseaza sa fac afaceri cu inchirieri)
Am adresa doar a unuia din mostenitori unde o sa trimit o scrisoare recomandata cu confirmare de primire unde pun denuntarea., Mai am si un numar de telefon al unui alt mostenitor unde trimit sms. Sper ca asa fie suficient.
Buna ziua, va multumesc pentru raspuns.
Contractul nu stiu daca indeplinea conditiile minime pentru a fi un contract, era o foaie facuta de mana cu datele mele prin care eu spuneam ca sunt chirias si am platit chiria lunara pentru prima luna plus garantia, nu prevedea nici un termen minim si nici macar nu scria pe ea "contract". Acesta foaie se afla in posesia batranei, nu stiu sa spun ce s-a intamplat cu ea, dar in mod sigur nu a fost inregistrat pentru ca eu nu am avut mutatie la adresa.
Rudele batranei nu sunt in posesia acelei foi si nici nu stiu daca vor fi vreodata pentru ca efectiv nu stiu daca mai exista fizic undeva.
Problema mea este ca rudele imi spun sa nu dau cheia nici primariei iar eu nu pot demonstra ca nu imi trebuie garsoniera(am tinut cheia pentru ca asa mi-au spus ei).
Iar in tot acest timp eu am suportat sicane in asociatie si la telefon.
Am inteles ce mi-ati spus, problema este ca ei ma tin blocat in contractul asta, iar mie nu imi trebuie neaparat garsoniera.
Mi-au spus expres sa nu dau cheia la nimeni, iar ei intre timp tot amana sa isi rezolve problema proprietatii.
Cui dau cheia ca sa se termine contractul? (sa nu se mai considere ca stau in continuare acolo)
Eu le-as da cheia lor, dar eu nu ii pot verifica ca sunt fix rudele care au dreptul sa mosteneasca.
Multumesc pentru raspuns. Asta este invatatura de minte sa nu ma mai zbat pentru altii.
Cum fac ca sa nu se mai considere ca stau in continuare acolo?
Cui sa dau cheia? Lor nu cred ca pot sa le dau pentru ca nu sunt inca proprietari si din ce vad tot amana sa incheie actele. Cineva imi spunea sa las pe proces verbal la politie.
Intreb mai ales ca am o temere: nu am cum sa ii verific ca sunt rude care au drept sau nu.
Buna ziua,
am inchiriat mai demult o garsoniera de la o batrana care din pacate a decedat. Politistii au zis sa stau in continuare in garsoniera pana se gasesc rudele care sa accepte mostenirea.
A durat 18 luni(1 an jumatate) si rudele au fost gasite tot de mine pe baza unei scrisori trimise.
Acum, din cauza cheltuielilor cu mostenirea, rudele batranei ar cam vrea chirie pe perioada de 18 luni cat chipurile am stat eu acolo, iar suma este considerabila. Din punctul meu de vedere, nu m-am folosit mereu de garsoniera pentru ca nu mai am avut servici in acel oras.
Cat de mare au dreptate rudele batranei sa-mi ceara banii daca contractul nici macar nu era inregistrat la FISC?