avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 660 soluții astăzi
Forum Activitate florinsnoopy

Activitate florinsnoopy

Buna ziua!
Mama mea are proteza de sold din cauza coxatrozei, pensie de handicap grad 2 si pensie de boala pentru schizofrenie paranoida.
Acum doua luni a avut un accident in urma caruia si-a fracturat o vertebra și a trebuit operata, acum are tija și 6 suruburi.
Din păcate a ramas cu o parapareza flasca, merge foarte greu, chiar si dupa kinetoterapie si as vrea sa stiu daca se poate schimba gradul de handicap pentru a putea dispune de un insotitor pentru ca e evident ca nu se descurca singura si are nevoie de insotitor.
Va rog daca puteti sa îmi spuneti ce se poate face.
Va mulțumesc! O seara/zi buna!
Discuție Testament
Bună ziua!
Sora mea detine un apartament si vrea sa faca testament sa imi ramana mie.
Sora mea nu are copii, nu are sot.
Poate contesta cineva testamentul?
Imi puteti detalia? Ce variante mai am? Am incercat sa iau legatura cu actualul proprietar dar nu reusesc sa il gasesc, am postat pe internet anunt legat de masina si nu am raspuns, nu stiu ce varianta mai pot avea sincer

ynocentta a scris:

Pana la radierea in instanta care are dezavantajul duratei lungi mai exista si alte variante legale pentru radiere auto

Bună seara, care este procedura de radiere in instanta a unei masini care a fost vândută de A catre B iar B a vandut-o catre C. In talon este tot A( prin înțelegere amiabila B nu a mai transcris masina pe el) Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Masina vanduta
Buna ziua,
Ar fi pentru prima data cand ajung la judecatorie de aceea va intreb sa ma ajutati si va mulțumesc!
Acum voi avea eu de suferit si poate de platit taxe judecatoresti pentru un om care nu s-a tinut de cuvant...
Din cate tin minte se putea radia masina in instanta, sau ma insel?

Va mulțumesc frumos si Duminică plăcută!

Carmen Petrescu a scris:

Buna ziua,
Il chemati în garanție pe cel căruia i-ați vândut mașina.

Discuție Masina vanduta
Bună ziua, in 2014 am cumparat o masina doar cu contract de vânzare-cumpărare si trecuta la primarie, vanzatorul fiind de acord sa nu mai fac transcrierea, in 2017 am vandut masina cu conditia sa se faca transcrierea, scriindu-i si pe talon data vanzarii si numele cumparatorului. Acum persoana care este in acte vrea sa ma dea pe mine in judecata daca nu se rezolva transcrierea. Va rog sa îmi spuneti ce pot face? Si ce pot sa patesc daca ma da in judecata, desi eu am făcut toate demersurile cand am vandut masina.
Mulțumesc frumos
Buna ziua, o persoana are o masina pe firma iar firma are datorii statului Italian, are amenda administrativa si nu are voie sa circule cu masina in Italia, este posibil sa aduc masina in Romania si sa o inmatriculez aici? Se poate face contract de vanzare cumparare?este legal?