avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Activitate veronicavera

Activitate veronicavera

Vă mulțumesc!
Bună ziua,
Aș dori să întreb dacă se poate în cazul în care un propietar care deține două apartamente alăturate, cu perete din beton ce le desparte, să obțină autorizație pentru a sparge peretele pentru a face o ușă care să permită intrarea dintr-un apartament în altul. Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Vă mulțumesc pentru răspuns!
Bună ziua,
Locuiesc pe tronsonul unde s-a efectuat hidroizolația locuiesc.
Bună ziua,
Nemulțumirea mea este legată de faptul că nu am consultați cu privire la această lucrare, pur și simplu am fost puși în fața faptului împlinit, domnul președinte și administrator nu ar trebui să se bazeze pe locatari pentru plata lucrării? Ei doar au pus un afiș pe geamul ușii de la scară și atât, nu trebuia să aibă loc o adunare generală pentru a fi informați și a vota pentru lucrare?
Dar acoperișul nu se consideră suprafață comună și propietarii de apartamente nu dețin o cotă parte din acoperișul scării? Nu era necesar ca administratorul să ne ceară acordul, să se facă o listă cu semnăturile locatarilor pentru a demara lucrarea?
Bună ziua,
Aș dori să aflu dacă asociația de propietari procedează legal cu plata hidroizolației de pe acoperițul scării, făcută pe jumătate din acoperiș, plata impunându-se doar pe un tronson de scara iar ceilalți locatari de pe tronsonul celălalt nu plătesc deloc având în vedere că se izolează pe suprafața a două apartamente și jumătate din suprafața uscătorului. Menționez că sunt propietara unui apartament aflat la etajul 2. Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Bună ziua,
Aș dori să știu dacă administratorul asociației de propietari are dreptul de a-mi pune la plată pierderi de apă rece deși eu transmit corect și lunar consumul de apă.
Menționez că apartamentul pe care îl dețin are apometre mai vechi, instalate din 2008 și nu are apometre cu citire la distanță iar unii dintre vecini au instalat apometre cu citire la distanță și acestora nu li se pune la plată diferență de apă. Vă mulțumesc anticipat pentru răspuns!
Vă mulțumesc pentru răspuns!
Bună ziua,
Socrii mei au donat apartamentul în care locuiesc băiatului cel mic, fratele soțului meu, întrebarea este dacă se poate modifica actul de donație și imobilul să fie trecut pe numele ambilor copii, adică pe numele soțului și frateleui cel mic?
Mulțumesc!