Eu merg cu mâinile curate pentru ca credit am făcut după partaj , dar fostul meu soț a știut exact ce are de făcut la numai un an de la partaj .. Am făcut credit pe firmă si eu am plătit . Apoi eu timp de 8 ani având sediul social acolo , am tot investit . După 8 a considerat ca și a făcut stocul și de bani și casa a fost pusă la punct ,, m a scos pe ușă să și aducă iubita. Deci el proprietar eu mașină de făcut bani i a plăcut mult
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" a scris:
Buna ziua,
Daca se va semna actul de partaj volunar, acesta nu poate fi anulat.
Nu are relevanta unde locuiti.
Bună ziua , poate m am exprimat greșit , am pe rol amânarea partajului voluntar la notariat . Am locuit după divorț și partaj încă 8 ani aducând multe îmbunătățiri casei . Acum am cerut în instanță anularea partajului făcut în anumite împrejurări ( eu fiind administrator al unei societăți la vremea aceea )
Bună seara , am pe rol anularea partajului voluntar făcut la notariat , nu mai stau în imobilul care este subiectul partajului , dar am adresa acolo , iar la divorț fostul soț a fost de acord să nu mi schimb numele . Acum. a făcut sesizare la evidența populației pe motiv ca eu nu mai stau acolo și să mi schimb adresa din buletin. Am dreptul să refuz? Am dreptul să locuiesc în casă dacă sunt în proces Pt anularea partajului ?
Buna ziua, asta este ca nici eu nu înțeleg , executorul nu mi răspunde eu sunt plecata din tara
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:
Vorbiti cu executorul, vedeti acea incheiere de incetare a executarii, ca nu inteleg.
eu sunt creditorul , nu am primit nimic de la executor , doar ce am arata mai sus.Asta nu inteleg , acum se repune in executare ?Din noiembrie si pana acum nu am primit nimic , doar ca a fost incuviintata executarea in luna noiembrie.Sa inteleg ca executorul pentru as recupera cheltuielile de executare , va pune in executare toata suma , 12320 de euro si 8446 lei cheltuieli executor?
Buna ziua , va rog ma poate lamurii cineva?stiind ca executarea silita a fost desfiintata
Blroul de Cadastru şl Publicitate Imobillară
Incheiere Nr. 70437 / 1 7-1 0-2024
DIN ARHIVA ELECTRONICA
Dosarul nr. 70437 / 17-10-2024
INCHEIERE Nr. 70437 Registrator ... Asistent: ....
Asupra cererii introduse de BEJ privind Notare in cartea funciara, in baza: -Act Administrativ nr.278/2024/17-10-2024 emis de BEJ I C; -Hotarare Judecatoreasca nr.18.../280/2024/07-10-2024 emis de Judecatoria Pitesti; fiind indeplinite conditiile prevazute la art. 29 din Legea cadastrului si a publicitatii imobiliare nr. 7/1996, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare, tariful achitat in suma de 75 lei, cu documentul de plata: -Dovada plata card online nr.10445/17-10-2024 in suma de 75 pentru serviciul avand codul 241 Vazand referatul asistentului registrator
DISPUNE
Admiterea cererii cu privire la: - imobilul cu nr. cadastral 8..., inscris in cartea funciara 8... UAT Stefănesti avand proprietarii: C C in cota de 1/2 de sub B.1, CC in cota de 1/2 de sub B.2, C Cin cota de 1/2 de sub B.6; - se notează urmarirea silita imobiliara din dosarul de executare nr. 2../2024 al BEJ I C, pentru recuperarea sumei de 12.230 EURO (la cursul BNR din ziua platii), reprezentand debit, la care se adauga suma de 8.446 lei reprezentand cheltuieli de executare asupra A.1, A1.1, A1.2 in favoarea C. C. LILIANA, sub C.2 din cartea funciara 8... UAT Stefănesti;
Prezenta se va comunica părţilor: BEJ I C, C. C., C. C. LILIANA
Cu drept de reexaminare in termen de 15 zile de la comunicare, care se depune la Biroul de Cadastru si Publicltate Imobiliara Pitesti, se inscrie in cartea funciara si se solutioneaza de catre registratorul-sef
Data soluţionării, Registrator, Asistent Registrator,
Am primit aceasta incheiere in urma cu 2 zile
in ce sens , autentic?Da este la notar dar nu s a facut decat pe imobil nu si pe bunurile comune si nici pe terenul case.,asa cum am specificat , a fost ceva de genul , daca nu faci un credit pe firma, nu putem merge mai departe cu activitatea, singura solutie este creditul si divortul cu partaj , altfel putem ramane fara casa.Asa am facut si acum sunt fara nimic.
buna seara, in 2016 am facut un partaj voluntar , am dat declaratie de primire a sultei , dar am locuit impreuna in imobilul partajat.Divortul si partajul au fost fictive , din motive greu de explicat aici. Acum ne am despartit definitiv , mentionez ca eu fiind unic asociat al unei firme cu sediul in acel imobil in care si locuiam , am adus multe imbunatatiri si renovari imobilului de la data divortului si pana in urma cu 6 luni. Panula actul de partaj tinand cont de faptul ca l am facut mai mult fortata decat de buna voie?Adica fostul sot ma santaja cu diverse lucruri referitoare la firma.Mai concret ma santaja ca o sa vorbesca cu colaboratorii sa nu mai incheie contracte cu firma mea.
Bună ziua ,am divorțat în urma cu 5 ani ,dar am rămas împreună, am fost nevoita sa fac asta din anumite motive .Divorțul a fost la notar și normal trebuia sa mi primesc sulta pt bunurile comune, în conturile mele bancare ,ceea ce nu s a întâmplat Acum chiar ne am despărțit în urma cu o luna ,mai pot cere în instanta acea sulta ,ținând cont de faptul ca s au adus multiple îmbunătățiri casei fiind împreună?
Bună ziua,în urma cu 5 ani am divorțat de soț, ne am împăcat, dar am rămas divorțați.Am locuit în timpul și după divorț în casa făcută împreună.Acum nu ne mai înțelegem, la momentul divorțului,trebuia sa mi primesc despăgubirea în valoare de 23000 mii de euro,normal ca nu am primit o.Mai pot face ceva sa cer despăgubirea care o merit ?