Va multumesc din suflet...Deci numai prin acest procedeu pot rezolva aceasta problem?!!...Speram sa nu fiu nevoita sa ajung in tribunal,m-ai ales ca am de partea mea si protectia copilului...Imi mai puteti da un ultim raspuns,va rog d-na avocat?...Pentru aceasta actiune in tribunal,banuiesc ca am nevoie de un avocat...Imi puteti spune cam cit m-ar costa aceasta actiune?...Sincere multumiri...
Nu era coproprietar.Acest apartament i-a fost dat de catre stat,cum se dadeau de la locul de munca,mama fiind medic insa era casatorita cu tata in acea perioada.
Buna ziua,mama mea a decedat in urma cu 13 ani iar tatăl meu de atunci traieste in concubinaj cu o alta femeie,cu care are o fetita.Mai am un frate,in urma casatoriei mamei mele cu tata,insa eu am ramas pe numele mamei.Eu si fratele meu,nu mai locuim de multi ani in acel apartament,dat fiind faptul ca,actuala concubina a tatalui meu,nu este de acord ca noi sa locuim acolo si spuninduni-se ca nu avem niciun drept.As vrea sa ma ajutati cu un sfat si daca se poate,sa imi spuneti in ce masura eu si fratele meu,avem sau nu drepturi dupa decesul mamei la acel apartament.Va multumesc!
Buna ziua,am o fetita de 9 ani si 5 luni,in urma unui concubinaj.Fetita este recunoscuta de catre tată si nu este de acord cu semnarea unei procuri.Ce posibilitati am in aceasta situatie si cum as putea iesi cu fetita din tara?...Va multumesc!...