avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Documente necesare pentru iesirea din tara a copilului ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Documente necesare pentru iesirea din tara a copilului minor

Buna ziua,am o fetita de 9 ani si 5 luni,in urma unui concubinaj.Fetita este recunoscuta de catre tată si nu este de acord cu semnarea unei procuri.Ce posibilitati am in aceasta situatie si cum as putea iesi cu fetita din tara?...Va multumesc!...
Cel mai recent răspuns: Mihaela Lucia Georgescu , utilizator 19:40, 2 Decembrie 2016
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc din suflet...Deci numai prin acest procedeu pot rezolva aceasta problem?!!...Speram sa nu fiu nevoita sa ajung in tribunal,m-ai ales ca am de partea mea si protectia copilului...Imi mai puteti da un ultim raspuns,va rog d-na avocat?...Pentru aceasta actiune in tribunal,banuiesc ca am nevoie de un avocat...Imi puteti spune cam cit m-ar costa aceasta actiune?...Sincere multumiri...
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc din suflet...Va doresc sarbatori fericite!...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul meu are 7 anisori si in locul numelui tatalui inca are liniuta :( claudzik86 claudzik86 Sunt Claudia,25ani din Iasi,mama unei fetite de aproape 7 anisori.un copil minunat care imi face zilele frumoase.de cand a aparut pe lume am fost ajutate de ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract asistenta judiciara barbu2 barbu2 buna ziua, In luna iulie 2007 am semnat cu un cabinet individual de avocatura un contract prin care in urma imputernicirii anexate,urmau sa ma reprezinte la ... (vezi toată discuția)
Dreptul copilului dalina chira dalina chira BUNA ZIUA AM O FETITA IN VARSTA DE 5 ANI CU BARBATUL CU CARE NU AM FOST CASATORITA NICIODATA FETITA ESTE PE NUMELE MEU CU LINIE IN CERTIFICATUL DE NASTERE LA ... (vezi toată discuția)