Buna ziua,mama mea a decedat in urma cu 13 ani iar tatăl meu de atunci traieste in concubinaj cu o alta femeie,cu care are o fetita.Mai am un frate,in urma casatoriei mamei mele cu tata,insa eu am ramas pe numele mamei.Eu si fratele meu,nu mai locuim de multi ani in acel apartament,dat fiind faptul ca,actuala concubina a tatalui meu,nu este de acord ca noi sa locuim acolo si spuninduni-se ca nu avem niciun drept.As vrea sa ma ajutati cu un sfat si daca se poate,sa imi spuneti in ce masura eu si fratele meu,avem sau nu drepturi dupa decesul mamei la acel apartament.Va multumesc!
Nu era coproprietar.Acest apartament i-a fost dat de catre stat,cum se dadeau de la locul de munca,mama fiind medic insa era casatorita cu tata in acea perioada.
Mostenire dupa tata
placinta
Buna ziua , as avea si eu o intrebare daca sunteti amabil.Mi-a murit tata anul trecut pe 13 decembrie 2011 si a lasat in urma jumatate de garsoniera.Tatal meu ... (vezi toată discuția)
Concubinaj
kappawear
Mama mea este in concubinaj cu un barbat de aproximativ 10 ani. Apartamentul in care locuim impreuna este achizitionat cu foarte multi ani in urma de catre ... (vezi toată discuția)
Concubinaj
malinuta
Buna ziua!Tatal meu nu e divortat de mama dar traieste in concubinaj cu o femeie care la randul ei nu e nici ea divortata.De 12 ani sunt impruna iar tata a ... (vezi toată discuția)