Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Multumim Karmina sa dea Domnu sa ne revedem colegi!
Si pt ca stiu ca ai luat examenul din prima, daca nu ma inseala memoria, spune-mi cum ai procedat in examen, ai facut prima data spetele, le-ai luat pe rand, ai stat pana la sfarsit, ai ascultat primul instinct?
Ai repetat pana in ultimul moment?
E interesant de stiut de la un om care a trecut cu brio prin ce trecem noi acum
[/quot
am repetat pana la 12 noaptea, inaintea examenului, pentru a termina de trecut a doua oara prin materie....dar nu v-as sfatui..
e fff important sa fiti odihniti și calmi...cat de greu ar parea, trebuie sa tratati situatia cu calm, pentru a nu va panica....
ca mod de rezolvare a grilelor, eu le-am facut in ordine
la care nu eram sigura de raspuns, nu stateam mult pe ele...le-am lasat si le-am facut la sfarsit
cea mai mare greseala a fost insa ca, dupa ce am terminat tot, sa mai trec odata peste grile...4 le-am modificat, dar gresit, caci era bine prima data
va doresc multa bafta!
retraiesc emotiile dinaintea examenului...:">
Sa aveti o minte sclipitoare!
E f. important sa fiti calmi, sa ganditi pozitiv și sa aveti incredere in voi si in D-zeu!
:luck :luck::luck::luck:
Daca nu cer prea mult, Karmina, zz-man si alti dintre cei care ati intrat la parchete, cum v-ati acomodat, ce volum de incarcare aveti acum la inceput, cum vi se par colegi ???
Multam triton@ de incurajare. Mesajul tau mi-a adus aminte de ce m-am apucat de invatat de prima oara. PENTRU A FACE CEEA CE IMI PLACE.
Eu pot sa spun ca am sarit peste practica. Marti pe 13 iulie si tot marti pe 31 august am sedinta in complet de vacanta in camera de consiliu, desi practic prima sedinta ar fi trebuit sa o am pe 7 septembrie. Asa ca poate ar fi bne sa ne pregatim sufleteste. Cel putin unii dintre noi. Oricum mie intr-un fel imi pare bine pentru ca probabil o sa am mai putine emotii in prima sedinta publica.