avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Activitate Georgiana Trandafir

Activitate Georgiana Trandafir

Răspuns la discuția Santaj
Si cui am putea sa ne adresam?
Răspuns la discuția Santaj
O controleaza tot timpul, nu o lasa sa mearga decat la gradinita si acasa si ii spune ca decat sa o stie cu altcineva sau sa nu mai stie de ea mai bine o omoara. O tine tot timpul in telefon desi el este cu o alta fata, doar sa o destabilizeze psihic, parerea mea, a si lovit-o pentru ca a refuzat sa ii mai raspunda la telefon 4 ore.
Discuție Santaj
Buna ziua! Am o prietena care este santajata de fostul iubit cu niste fotografii in care ea este dezbracata si niste filmari de cand cei doi intretineau relatii sexuale.Vreau sa va spun ca aceasta fata traieste terorizata si nu face decat ceea ce ii spune acest psihopat. Ea este educatoare si o ameninta ca va face totul public daca nu il asculta, nici parintii ei nu stiu prin ce trece. Mi-e teama sa nu faca o nebunie asa ca va rog din tot sufletul sa imi explicati ce poate face sa scape din acest calvar?
Buna ziua! Am divortat la notar iar certificatul de divort in original mi-a fost dat mie deoarece fetita locuieste la mine. Fostul sot mi-a cerur originalul pentru ca sustinea ca ii trebuie la infiintarea unei firme. Este posibil asa ceva? Sau il poate folosi si in alte scopuri pentru a-mi face rau? Ca exemplu sa nu il pot da in judecata? Va multumesc anticipat!
Buna ziua! In conventia stabilita la notar,se poate specifica faptul ca mama (parintele rezident) poate pleca (cu acordul tatalui) in strainatate?
Răspuns la discuția Divortul la notar cu minor
Am inteles! Va multumesc frumos!
Răspuns la discuția Divortul la notar cu minor

Si daca se hotaraste exercitarea autoritatii parintesti doar de catre mama ,asta inseamna ca se renunta la custodie comuna,program de vizita,pensie alimentara? Imi cer scuze doar ca nefiind in domeniu nu ma pricep. Sau se refera strict la deciziile privind copilul.
Urmeaza sa divortam si avem o fetita minora. In cazul divortului la notar se poate cere dreptul total de decizie al mamei? Am inteles ca se poate doar custodie comuna,se poate preciza ceva in conventie in acest sens?