avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Santaj
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Santaj

Buna ziua! Am o prietena care este santajata de fostul iubit cu niste fotografii in care ea este dezbracata si niste filmari de cand cei doi intretineau relatii sexuale.Vreau sa va spun ca aceasta fata traieste terorizata si nu face decat ceea ce ii spune acest psihopat. Ea este educatoare si o ameninta ca va face totul public daca nu il asculta, nici parintii ei nu stiu prin ce trece. Mi-e teama sa nu faca o nebunie asa ca va rog din tot sufletul sa imi explicati ce poate face sa scape din acest calvar?
Cel mai recent răspuns: safeway72ro , utilizator 06:06, 12 Martie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ar trebui sa adune dovezile și sa depună plangere la politie.
Ce ii spune sa facă?
O controleaza tot timpul, nu o lasa sa mearga decat la gradinita si acasa si ii spune ca decat sa o stie cu altcineva sau sa nu mai stie de ea mai bine o omoara. O tine tot timpul in telefon desi el este cu o alta fata, doar sa o destabilizeze psihic, parerea mea, a si lovit-o pentru ca a refuzat sa ii mai raspunda la telefon 4 ore.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa aibă scrisa plângerea penala.
Trebuie însă identificata clar infractiunea.
Ar putea sa fie vorba de șantaj dar trebuie foarte bine încadrată juridic plângerea.
Si cui am putea sa ne adresam?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La poliție sau tribunalului teritorial și să vorbească cu un avocat sau procuror .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Persoana pe care am cunoscut-o pe un site de socializare- amenintare hhhhh hhhhh acum 2 ani am cunoscut un baiat pe un site de socializare...am vorbit toate bune si frumoase....partea proasta e ca a inceput sa ma ameninte cum ca ar putea sa ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica copil sub 14 ani andalutza2010@gmail.com andalutza2010@gmail.com Copilul meu minor sub 14 ani a fost amenintat in nenumarate randuri de o colega de clasa cu moartea pentru ca e mai bun decat ea. Sambata si-a pus planul in ... (vezi toată discuția)
Un coleg de clasă are o poză cu mine dezbrăcată și mă amenință că dacă nu îi trimit mai multe o arată la toată lumea. ce pot face? Mariaionela Mariaionela Am un coleg de clasa iar ,acum eu am stat cu un baiat iar baiatul. Acela ia dat o poza cu mn dezbracata iar acum colegul meu ma ameninta daca nui trimit poze ... (vezi toată discuția)