avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate coancaholdonmihai

Activitate coancaholdonmihai

Răspuns la discuția vinzare de casa
Va multumesc ! STIMA SI RESPECT !
Ce taxe s-au dobînzi se opresc la vinzarea unui imobil prin banca ? Cumparatorul vrea sa cumpere imobilul prin banca, Eu ca si vînzator primesc suma de bani ceruta fara sa am pierderi ? Va multumesc !
am un motocultor de 7,5 CP cu care î-mi lucrez gradina .dar m-ai am si o remorcuta cu care î-mi car anumite lucruri.De ce tebuie sa platesc IMPOZIT LA PRIMARIE ?
Răspuns la discuția amenda rutiera
daca nu are timp ,cum procedeaza ?
un cetatean greca a primit amenda si 4 puncte pentru depasirea vitezei pe o sosea din craiova .Cum si unde trebuie sa plateasca cei 840lei din procesul verbal ?
daca dau o declaratie pe propria raspundere cu un martor din familie ,ca renunt la partajul unui bun comun ,aceasta este valabila s-au trebuie legalizata la notar ? Va multumesc !
Cum e posibil salucrezi toata luna si sa iei salariul tocmai la sfîrsitul luni a doua !? Practic se da salariul din prima luna ce o lucrezi si asa se continua .Cînd se da concediul de odihna de drept nu primesti un salariu în plus ci primesti salariul normal .Asta se întîmpla la o firma de paza .Ce lege î-i permite sa procedeze astfel ? va multumesc !
VA MULTUMESC F MULT !
Am fost casatorit cu acte din 1975 pina în 2015 dar trait în fapt ,numai 8 ani .Eu am crescut copii(trei ) fete .acum am nepoti .Dupa revolutie am cumparat un apt cu trei camere de la primarie ,cu plata în rate .Cînd a trebuit sa fac contractul ,am fost nevoit sa o caut pe mama copiilor sa semneze deoarece nu se încheia contractul .(mama copiilor ne-a parasit din 1983 ).Am gasito si a semnat si iar a plecat .Eu am platit apartamentul ,am crescut copii si acum ,dupa atîtia ani ma trezesc ca aceasta ”mama ”si ”sotie” vrea dreptul ei la vînzarea apt -lui.d-sa nu a contribuit cu nimic absolut .DAR Nu e tot .,, acum vreo 4 anisori i-am facut si mutatie definitiva pe apartamentul cu pricina ,deci are toate drepturile .Va rog învatatima ce sa fac în cazul acesta .Fetele sunt stabilite în strainatate si vor s-al vindem si sa fac parte cu fetele ,”sotia ”nu a contribuit cu ceva la aceasta locuinta .mentionez ca divortul l-am incheiat anul trecut deoarece m-am recasatorit ,fosta a fost si este în strainatate .Va multumesc anticipat !