avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... amenda rutiera
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

amenda rutiera

un cetatean greca a primit amenda si 4 puncte pentru depasirea vitezei pe o sosea din craiova .Cum si unde trebuie sa plateasca cei 840lei din procesul verbal ?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 21:23, 13 Ianuarie 2018
Se prezinta la o unitate CEC din Craiova cu pasaportul/cartea de identitate, procesul verbal si banii, plateste si apoi trimite copia scanata a dovezii platii pe email la politia rutiera Craiova.

oug41.2016.sr@dj.politiaromana.ro

[ link extern ]

daca nu are timp ,cum procedeaza ?
Plateste prin ghiseul.ro fara sa se inregistreze ca si utilizator.

[ link extern ]

Selecteaza judet "Dolj", institutia "Craiova", tipul amenzii "amenzi circulatie" si completeaza restul rubricilor, nr proces verbal, data intocmirii, etc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
cyan, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala - depasirea vitezei mick7m mick7m in zona Pielesti- Bals pe niste pante exista intradevar limita de viteza mai intai la 70 apoi la 50 .mi s-a intamplat sa dau intr-un radar ,exact pus cum ... (vezi toată discuția)
Amenda cetatean strain MihaelaaC73 MihaelaaC73 Buna ziua, Unde plateste un cetatean strain o amenda? Pe procesul verbal nu este niciun cont bancar și, înteleg că nici pe ghiseul.ro nu este posibil.. (vezi toată discuția)
Amenda circulatie ajunsa la finante dupa 4 ani, a intervenit prescriptia? horia2010 horia2010 am aflat de la finante ca am de plata o amenda pt viteza pe dn1 la Barcanesti Prahova. problema e ca fapta a fost savarsita la 2 ian 2007! procesul verbal a ... (vezi toată discuția)