avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Partaj dupa desfacerea casatoriei prin divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Partaj dupa desfacerea casatoriei prin divort

Am fost casatorit cu acte din 1975 pina în 2015 dar trait în fapt ,numai 8 ani .Eu am crescut copii(trei ) fete .acum am nepoti .Dupa revolutie am cumparat un apt cu trei camere de la primarie ,cu plata în rate .Cînd a trebuit sa fac contractul ,am fost nevoit sa o caut pe mama copiilor sa semneze deoarece nu se încheia contractul .(mama copiilor ne-a parasit din 1983 ).Am gasito si a semnat si iar a plecat .Eu am platit apartamentul ,am crescut copii si acum ,dupa atîtia ani ma trezesc ca aceasta ”mama ”si ”sotie” vrea dreptul ei la vînzarea apt -lui.d-sa nu a contribuit cu nimic absolut .DAR Nu e tot .,, acum vreo 4 anisori i-am facut si mutatie definitiva pe apartamentul cu pricina ,deci are toate drepturile .Va rog învatatima ce sa fac în cazul acesta .Fetele sunt stabilite în strainatate si vor s-al vindem si sa fac parte cu fetele ,”sotia ”nu a contribuit cu ceva la aceasta locuinta .mentionez ca divortul l-am incheiat anul trecut deoarece m-am recasatorit ,fosta a fost si este în strainatate .Va multumesc anticipat !
Deschideti actiune de partaj si solicitati cota majoritara, motivat de aspectele aratate: fosta sotie nu a participat la plata ratelor apartamentului, a fost permanent plecata, erati despartit in fapt de foarte multi ani.
Solutia este partajul bunurilor comune prin instanta,va trebui sa dovediti cu probe martori,inscrisuri situatia mentionata de dvs precum si faptul ca ati contribuit doar dvs la dobandirea bunurilor respective.
VA MULTUMESC F MULT !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate promova partajul de bunuri comune cand parata nu este de gasit? alcaz alcaz Cumnatul meu, avand un imobil inchiriat de la stat (inainte de 1989, s-a casatorit imediat dupa revolutie si apoi, din banii sai (sotia nelucrand nicaieri) a ... (vezi toată discuția)
Mostenire zsorox zsorox Tatal meu a murit in noiembrie 2014 iar mama mea a murit acum in ianuarie 2015 Eu sunt singurul lor copil, eu m-am nascut in 1983. Locuiam impreuna, toti ... (vezi toată discuția)
Partaj ContSters297941 ContSters297941 as dori sa stiu si eu ce cauza de castig as avea la un partaj cu fostul sot :am fost casatorita din 1990 pana in 2003 am cumparat un apartament in anul 1997 in ... (vezi toată discuția)