avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Activitate anaigroegg

Activitate anaigroegg

Bună ziua!
Dosarul cu actele necesare pentru obținerea concediului de creștere a copilului trebuie depus obligatoriu în localitatea de domiciliu? (întreb asta pentru că locuiesc în alt oraș față de cel în care am domiciliul si n-am făcută mutație) Vă mulțumesc!
se aplica inclusiv contractelor de credit de la banci, nu?
Răspuns la discuția renuntarea la judecata
Si fac pur ai simplu o cerere normala de renuntare la judecata cu paratii X si Y? Va multumesc pt raspuns! :)

Consuela Scarlat a scris:

Puteti renunta la judecarea cererii impotriva a doi dintre cei 4 parati. Nu trebuie sa dati si motivele pt care decideti sa renuntati

daca pe rolul instantei a fost introdusă o cerere de chemare în judecata a 4 pârâși, se poate renunța la judecata cu 2 dintre ei pe motiv ca nu sunt probe inmpotriva lor? se face cerere de renunțare in baza art. 406 C.proc.civ? Va multumesc!
Dacă în cadrul unui dosar de insolventă a fost înlocuit lichidatorul, atunci cand există sume în contul debitorului dar sunt insuficiente pentru plata ambelor onorarii (momentan), cine are prioritate la incasarea onorariului (lichidatorul actual sau cel anterior)? Menționez că procedura este în curs de desfasurare.
Poate fi pus sechestru asigurator asupra unor bunuri ale unei societati in insolventa ca urmare a neplatii unei amenzi penale?
Discuție Amenda penala
Care este regimul amenzii penale?
Discuție Amenda penala
Care este regimul amenzii penale?
Răspuns la discuția Sechestru asigurator
Va multumesc!
Daca Sechestru asigurator a fost instituit de ANAF- serviciul de executari Iasi, iar bunurile asupra carora s-a instituit sechestrul se afla in Onesti, instanta competenta sa judece contestatia împotriva acestuia este Judecatoria Onesti?