avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Activitate monica195

Activitate monica195

Numele il stiu dar nu stiu anul cand a fost procesul 1987-2000
Bună dimineața va mulțumesc pentru răspuns.Procesul nu stiu sigur nu imi mai amintesc dar cred ca undeva prin anii 2000 ,- 1998 .Se poate sa aiba unchiul meu castig de cauza daca mama nu sa prezentat fiind bolnava si internata la spital ?
Am si eu o nelămurire dupa moartea bunicilor unchiul meu a chemat in judecata pe matusa mea si mama mea pentru succesiune la casa parinteasca ,mama mea era internata in spital si nu a putut sa se prezinte in instanță.Sora mamei mele ia spus ca daca nu sa prezentat in instanta partea ei de moștenire de la casa ia revenit fratelui prin neinfatisare .Cum se poate verifica ?
Va mulțumesc pentru răspuns eu ii fac baiatului act de vânzare cumpărare la apartament si daca pot sa fac alt act intre mine si el precum se obliga sa imi construiasca alta casa mai mica ? Cum as putea face un act legal in afara contractului de vânzare cumpărare ? Mulțumesc
Bună ziua am si eu o nelămurire pot sa fac un act notarial prin care sa arate ca baiatul meu se obliga sa imi construiasca o camera si o baie pe terenul meu in schimbul apartamentului dat ?
Dupa divort la partaj mi-a sotul a cedat partea lui de apartament casatorindu-ne din nou mai are dreptul la partea cedata de apartament ?
Discuție partaj?
dupa divort la partaj sotul mia cedat dreptul lui la apartament neam casatorit din nou sotul mai are dreptul la partea de apartament cedata ?
Fratele meu vrea sa isi schimbe numele cum se poate proceda ?
Buna ziua,va mulțumesc pentru raspuns.Eu am citit ce mi-ati trimis dumneavoastră,dar tot nu am inteles,daca la firma PFA,CAS si CASS sunt deductibile ? Aștept răspunsul dumneavoastra.Mulțumesc.

Cornel Vasile a scris:

PFA și cheltuielile deductibile în 2018: Ce poţi deduce anul acesta ca persoană fizică autorizată?
www.avocatnet.ro/articol_472...

Buna ziua puteti sa-mi spuneti la un PFA CAS si CASS sunt cheltuieli deductibile, se scad din profit ca,cheltuieli ?