avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am si eu o nelămurire dupa moartea bunicilor unchiul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am si eu o nelămurire dupa moartea bunicilor unchiul meu a chemat ...

Am si eu o nelămurire dupa moartea bunicilor unchiul meu a chemat in judecata pe matusa mea si mama mea pentru succesiune la casa parinteasca ,mama mea era internata in spital si nu a putut sa se prezinte in instanță.Sora mamei mele ia spus ca daca nu sa prezentat in instanta partea ei de moștenire de la casa ia revenit fratelui prin neinfatisare .Cum se poate verifica ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La instanța care a pronuntat hotărârea respectivă se verifica după nr dosar (dacă cunoasteti)numele partilor, va ajuta dacă știți anul etc.Cand a avut loc procesul?
Bună dimineața va mulțumesc pentru răspuns.Procesul nu stiu sigur nu imi mai amintesc dar cred ca undeva prin anii 2000 ,- 1998 .Se poate sa aiba unchiul meu castig de cauza daca mama nu sa prezentat fiind bolnava si internata la spital ?
Numele il stiu dar nu stiu anul cand a fost procesul 1987-2000
Foarte complicat discutați cu un grefier de la instanta respectivă poate il, motivati'sa va ajute.Oricum e foarte tarziu după 20 de ani nu stiu ce credeti ca se mai poate face..
Ultima modificare: Duminică, 6 Iunie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Uzucapiune carmenbarbulescu carmenbarbulescu Buna ziua aş dori să primesc un răspuns pertinent la următoarea întrebare. dacă sora mamei mele, împreună cu soţul ei au locuit timp de 33 de ani în ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa moartea mamei, si proces impotriva unchiului pentru casa bunicilor? Loli01 Loli01 Buna seara. Am creeat acest topic in speranta ca voi gasii indrumare. Bunicul meu a decedat in anul 1999 si mama mea a fost suficient de credula incat sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire Diaconescu Andreea Diaconescu Andreea Buna seara...As dori sa incep sa va povestesc mai pe scurt: Mama mea mai are inca 4 surori, acum 3 ca una din ele a murit de curand...Ele au de impartit ... (vezi toată discuția)