avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Activitate BoldorA

Activitate BoldorA

Mulțumesc pentru răspuns
Bună ziua, dacă am poprire pe cont și s-a trimis și către AJPIS și de acolo mi se rețin deja bani,o sa mi se retina și din cont?
Este legal sa. Se pună poprire pe indemnizație de creștere copil?
Mulțumesc
Buna seara, sunt divorțată și avem custodie comuna ...băiețelul este trecut cu domiciliul la mine.Vreau sa îl înscriu la școală în localitatea în care locuiesc dar tatăl lui nu este de acord...ce pot sa fac?
Răspuns la discuția Custodia copiilor
Va mulțumesc mult pentru sfat
Bună ziua! :)
Îmi cer scuze pentru deranj ...
V-as ruga mult dacă mă puteți ajuta cu un răspuns... Sunt divorțată de aproape 2ani,avem 2copii, custodia comuna.Parintii mei nu mă pot ajuta la creșterea acestora și îngrijirea lor în timpul în care sunt la serviciu, deoarece mama a murit de in an jumate și tata este invalid... Așadar fata stă la tatăl ei și cel mic mai mult la bunicii din partea tatălui.Anul trecut am fost plecata in Italia la munca având încredere în fostul soț că nu va acționa în instanță pentru custodia copiilor,însă nu am reușit să îmi plătesc toate datoriile cu care am rămas în urma divorțului. As fi vrut sa plec și anul acesta pentru a scăpa de ele deoarece din salariu mi se retine 50%. Dar fostul soț nu vrea să îmi dea acordul decât dacă îi dau custodia totala asupra copiilor, lucru pe care nu pot să îl fac,nu pot să renunț la copii mei. Oare nu se poate face nici un act prin care sa pot pleca fără ca el sa nu îmi poată lua copii? pentru că deja mi-a spus că dacă plec o sa deschidă proces pentru custodie totală. Va rog mult sa mă ajutați.
Răspuns la discuția Partaj cu probleme
Avocata pe care am avut-o la divorț mi-a spus ca am nevoie de martori în ce privește costul mașinii, ca s-ar putea sa nu recunoască. Și în cazul asta, mașina a fost 4500euro,eu ar trebui sa plătesc în jur de 6000de lei. Ceea ce nu îmi permit. Chiar atât sa fie?

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Buna ziua, deschideti o actiune in pretentii prin care solicitati sa va dea 1/2 din valoarea masinii.
Depuneti si tranzactia cu privire la apartament.

Bună ziua
Anul acesta am divorțat, în mai s-a dat sentința. Pt a nu ajunge la partaj ne-am înțeles în ceea ce privește apartamentul dar cu mașina nu. Mașina a fost cumpărată intimpul căsătoriei dar soțul a trecut-o pe numele tatălui sau în februarie, fără ca eu sa știu nimic. Ce pot face în privința asta?
Mulțumesc
Răspuns la discuția Vechimea în munca
Buna ziua
Daca pana acum a fost refuzata,se mai poate face ceva pentru a ii fi recunoscută vechimea?este vorba de 17 ani.multumesc
Răspuns la discuția Vechimea în munca
Vă mulțumesc
Buna ziua
Tatăl meu este o persoana cu handicap grav,din 1997 ,iar mama este insotitor .Cei de la primărie nu au vrut nici in ziua de azi să o angajeze pt a i se cunoaște vechimea pe cartea de munca.ce se poate face?