Buna ziua .Asi vrea să știu dacă a-și depune la casa de pensii doua adeverințe cu venituri care le am putut scoate ,mai am voie pe urma să depun și celelalte care aștept să mi se elibereze care durează aproape un an ,sau trebuie depuse toate odată ?
Asi vrea să știu dacă legea care a fost propusă că pensionarii cu pensii sub 3000 lei sa nu plătească adeverințele cu venitul brut a fost aprobată sau nu.Am solicitat o adeverință de la o Arhiva cred că e privată și mi a solicitat o sumă de bani pentru a Mio elibera .
Asi vrea să întreb dacă legea care a fost propusă că pensionarii care au pensie până la 3000 lei sunt scutiți la plata adeverinței cu salariul brut care o solicitam.Am cerut o adeverință de la o arhiva cred că privată e că mi a cerut bani pentru eliberarea ei .Sau numai la arhivele de stat nu ne percep taxe pe ele .Mulțumesc .
Până pe ce data putem pune adeverințele la casa de pensie care le solicitam la unitățile unde am lucrat ?La unele unități ne spune că poate dura jumătate de an poate și un an .
Dacă mama mea a decedat și nu avea nici o pensie numai de la primărie ajutor social pot cere ajutor de înmormântare .pot beneficia ca fica a ei care a suportat toate cheltuielile?