avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1221 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate parascutadoina

Activitate parascutadoina

Buna ziua .Asi vrea să știu dacă a-și depune la casa de pensii doua adeverințe cu venituri care le am putut scoate ,mai am voie pe urma să depun și celelalte care aștept să mi se elibereze care durează aproape un an ,sau trebuie depuse toate odată ?
Asi vrea să știu dacă legea care a fost propusă că pensionarii cu pensii sub 3000 lei sa nu plătească adeverințele cu venitul brut a fost aprobată sau nu.Am solicitat o adeverință de la o Arhiva cred că e privată și mi a solicitat o sumă de bani pentru a Mio elibera .
Asi vrea să întreb dacă legea care a fost propusă că pensionarii care au pensie până la 3000 lei sunt scutiți la plata adeverinței cu salariul brut care o solicitam.Am cerut o adeverință de la o arhiva cred că privată e că mi a cerut bani pentru eliberarea ei .Sau numai la arhivele de stat nu ne percep taxe pe ele .Mulțumesc .
Unde pot să mă adresez pentru a solicita o adeverință la Reg.C.F. Timiș Divizia Vagoane ,revizia Vagoane Coord.Simeria Triaj . Mulțumesc
Vreau sa solicit o adevărată cu venitul brut de la Regionala C.F.Timis Divizia de vagoane coordonator Simeria Triaj dar nu am nici o adresă ?
Până pe ce data putem pune adeverințele la casa de pensie care le solicitam la unitățile unde am lucrat ?La unele unități ne spune că poate dura jumătate de an poate și un an .
Unde pot găsi arhiva Combinatului Siderurgic Hunedoara,asi vrea sa scot sporurile .
Dacă mama mea a decedat și nu avea nici o pensie numai de la primărie ajutor social pot cere ajutor de înmormântare .pot beneficia ca fica a ei care a suportat toate cheltuielile?
Dacă am lucrat în grupa A doua ianiîncepând cu 1979 11 ani potrebuie ieși la Mersi cun noua lege sau dacă nu sunt lucrați după 2001 nu mă încadrez. ?
Discuție Spor de vechime
Dacă are 20 de ani lucrați în învățământ cât spor de vechime beneficiază?