avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As vrea să știu dacă legea care a fost propusă că ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As vrea să știu dacă legea care a fost propusă că pensionarii ...

Asi vrea să știu dacă legea care a fost propusă că pensionarii cu pensii sub 3000 lei sa nu plătească adeverințele cu venitul brut a fost aprobată sau nu.Am solicitat o adeverință de la o Arhiva cred că e privată și mi a solicitat o sumă de bani pentru a Mio elibera .
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:09, 11 Februarie 2025
Proiectul este înregistrat la Camera Deputatilor pentru dezbatere ..a fost adoptat doar de catre Senat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea să întreb dacă legea care a fost propusă că pensionarii ... parascutadoina parascutadoina Asi vrea să întreb dacă legea care a fost propusă că pensionarii care au pensie până la 3000 lei sunt scutiți la plata adeverinței cu salariul brut ... (vezi toată discuția)
Adeverinte ieftine sau scumpe pentru pensionari? alt pensionar alt pensionar Buna seara! Ce se mai aude cu posibilitatea ca pensionarii sa-si poata scoate cat mai ieftin adeverintele de la arhivele nationale, arhive private, ... (vezi toată discuția)
Modificarea oug 6/ 2011 fetcu costel fetcu costel buna seara, In articolul de pe Avocatnet oline,nr1994/03.05.2011, am aflat ca exista in Parlament ,depusa o modificare a OUG 6/2011 . Aceasta se refera,la ... (vezi toată discuția)