avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 281 soluții astăzi
Forum Activitate djpedros

Activitate djpedros

4 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doamna, eu va sfatuiesc sa va lasati fiul sa se desprinda de fusta dvs, sa devina barbat, sa ia propriile decizii si sa-si traiasca linistit viata alaturi de sotia lui. Dvs pareti sa aveti o parere foarte proasta despre viitoarea nora, dar puneti-va si in situatia ei: daca fiul dvs o ia razna si se ajunge la divort, ea ce face? Ajunge pe strazi cu copilul? Asa cum dvs nu aveti incredere in ea, cu siguranta nici ea nu are in dvs, si are si motive, cu asemenea postare…
Si daca, sa presupunem, dupa casatorie va inapoiaza banii pe care i-ati cheltuit pentru cumpararea apartamentului, ati fi multumita? Ce va deranjeaza mai mult: ca o intrusa se instaleaza in apartamentul la care si dvs ati contribuit sau ca fata vrea sa simta ca are si ea un loc al ei?
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu puteti solicita un loc de parcare pentru persoane cu dizabilitati?
4 din 7 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce legatura are iesitul din tara? Dvs respectati legile din Romania sau pe cele din tarile Europei de Vest? Nu contesta nimeni testarea copiilor atata vreme cat se face LEGAL. Va rog sa puneti aici un articol de lege care impune obligativitatea testarii copiilor de catre parinti si nimeni nu va mai avea nimic de spus

4 din 15 utilizatori consideră
acest răspuns util
A ajuns un ordin de ministru sa tina loc de lege… Si daca imi duc copilul netestat ce se intampla? Cum se poate verifica daca l-am testat sau nu?
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Punand problema la modul acesta sugerati ca o persoana nevaccinata este automat infectata. Ori Curtea de Apel Cluj deja s-a pronuntat in aceasta privinta si a argumentat ca nu se poate pune semnul egal intre o persoana vaccinata si una sanatoasa sau intre o persoana nevaccinata si una bolnava. Din punctul meu de vedere, orice ingradire de drepturi si libertati ar trebui sa se faca doar prin lege, nu prin HG sau OUG
Deci este discriminare sau nu? Strict din punct de vedere legal. Nu ne intereseaza parerile voastre personale si subiective despre vaccinare
Răspuns la discuția Vaccinare obligatorie
Este ilegal. Daca nu va primeste faceti plangere la ITM
1 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cititi si stirea de mai jos
[ link extern ]
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca primeati doar avertisment va mai deranja ca politistii au intors masina pe linie continua? Politisti care, cel mai probabil, erau in misiune
Buna ziua,
Sunt PFA cu activitate in domeniul evenimentelor (Activitati suport pentru interpretare artistica, cod CAEN 9002). De la inceputul pandemiei am avut activitatea suspendata, in perioada aprilie 2020 - ianuarie 2021 am beneficiat de indemnizatie covid pentru PFA-urile cu activitatea suspendata. In luna februarie 2021 am depus cererea pentru acordarea indemnizatiei, am primit un email de la MMANPIS prin care mi se solicitau Declaratiile Unice pentru 2019 si 2020, au motivat ca "in urma controlului Curtii de Conturi Galati, s-au solicitat verificari suplimentare si acte suplimentare, pentru a se vedea daca platile efectuate pana acum sunt corecte si daca persoanele care solicita aceasta indemnizatie au dreptul in continuare". Am trimis documentele solicitate si in aceeasi zi am primit decizie de respingere pe motiv ca in 2019 nu am avut activitate si nici incasari, si, din acest motiv, nu se justifica acordarea indemnizatiei ca urmare a intreruperii activitatii.

Este legal ca MMANPIS sa-mi ceara Declaratiile Unice si sa conditioneze cumva acordarea indemnizatiei de acestea?
Este legal ca MMANPIS sa se raporteze la anul 2019? PFA-ul l-am infiintat la sfarsitul anului 2019, in 2020 am avut incasari inainte de pandemie iar in Declaratia Unica pe 2020 am completat si veniturile estimate