Despre webinarii
Doar abonații premium au acces regulat la webinariile premium, realizate împreună cu specialiști de top, pe o multitudine de domenii - de la legislația muncii și fiscalitate până la cea de mediu sau GDPR.
Informațiile oferite de specialiști au o utilitate imediată și vin să rezolve probleme reale cu care orice companie se confruntă.
djpedros
Utilizator 4din 7 utilizatori consideră acest răspuns util
Doamna, eu va sfatuiesc sa va lasati fiul sa se desprinda de fusta dvs, sa devina barbat, sa ia propriile decizii si sa-si traiasca linistit viata alaturi de sotia lui. Dvs pareti sa aveti o parere foarte proasta despre viitoarea nora, dar puneti-va si in situatia ei: daca fiul dvs o ia razna si se ajunge la divort, ea ce face? Ajunge pe strazi cu copilul? Asa cum dvs nu aveti incredere in ea, cu siguranta nici ea nu are in dvs, si are si motive, cu asemenea postare…
Si daca, sa presupunem, dupa casatorie va inapoiaza banii pe care i-ati cheltuit pentru cumpararea apartamentului, ati fi multumita? Ce va deranjeaza mai mult: ca o intrusa se instaleaza in apartamentul la care si dvs ati contribuit sau ca fata vrea sa simta ca are si ea un loc al ei?
djpedros
Utilizator 4din 7 utilizatori consideră acest răspuns util
Ce legatura are iesitul din tara? Dvs respectati legile din Romania sau pe cele din tarile Europei de Vest? Nu contesta nimeni testarea copiilor atata vreme cat se face LEGAL. Va rog sa puneti aici un articol de lege care impune obligativitatea testarii copiilor de catre parinti si nimeni nu va mai avea nimic de spus
djpedros
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Punand problema la modul acesta sugerati ca o persoana nevaccinata este automat infectata. Ori Curtea de Apel Cluj deja s-a pronuntat in aceasta privinta si a argumentat ca nu se poate pune semnul egal intre o persoana vaccinata si una sanatoasa sau intre o persoana nevaccinata si una bolnava. Din punctul meu de vedere, orice ingradire de drepturi si libertati ar trebui sa se faca doar prin lege, nu prin HG sau OUG
Buna ziua,
Sunt PFA cu activitate in domeniul evenimentelor (Activitati suport pentru interpretare artistica, cod CAEN 9002). De la inceputul pandemiei am avut activitatea suspendata, in perioada aprilie 2020 - ianuarie 2021 am beneficiat de indemnizatie covid pentru PFA-urile cu activitatea suspendata. In luna februarie 2021 am depus cererea pentru acordarea indemnizatiei, am primit un email de la MMANPIS prin care mi se solicitau Declaratiile Unice pentru 2019 si 2020, au motivat ca "in urma controlului Curtii de Conturi Galati, s-au solicitat verificari suplimentare si acte suplimentare, pentru a se vedea daca platile efectuate pana acum sunt corecte si daca persoanele care solicita aceasta indemnizatie au dreptul in continuare". Am trimis documentele solicitate si in aceeasi zi am primit decizie de respingere pe motiv ca in 2019 nu am avut activitate si nici incasari, si, din acest motiv, nu se justifica acordarea indemnizatiei ca urmare a intreruperii activitatii.
Este legal ca MMANPIS sa-mi ceara Declaratiile Unice si sa conditioneze cumva acordarea indemnizatiei de acestea?
Este legal ca MMANPIS sa se raporteze la anul 2019? PFA-ul l-am infiintat la sfarsitul anului 2019, in 2020 am avut incasari inainte de pandemie iar in Declaratia Unica pe 2020 am completat si veniturile estimate