avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Activitate Mlesnita

Activitate Mlesnita

Răspuns la discuția Procura incorecta?
Certificatul trebuie refacut deoarece persoana care l-a eliberat nu mai lucreaza in primarie, si deci nu se poate doar completa locul nasterii. Notarul la care s.a facut imputernicirea nu poate reface acest act in absenta sotului? Va multumesc pt raspuns!
Buna ziua! Sotul meu a facut o imputernicire prin care eu pot face pasapoarte copiilor nostri minori. Inainte de a merge sa fac pasapoartele am observat ca pe certificatul unuia din copii nu e trecut locul nasterii. Am mers la starea civila si mi s.a spus ca trebuie facut unul nou. Am depus actele pt un nou certificat si acum asteptam. Acum problema mea este ca pe imputernicirea lasata de sot sunt trecute datele din vechiul certificat (seria si nr, data eliberarii certificatului), date care vor fi diferite pe noul certificat. Exista riscul ca la depunerea actelor pt pasaportul copilului sa nu imi ia in considerare imputernicirea?
Răspuns la discuția Cum pot face buletin?
Va multumesc! Cea mai buna solutie ramane buletinul pe adresa parintilor.
Răspuns la discuția Cum pot face buletin?


O mare nelamurire. Mi.a expirat buletinul si nu il pot face deoarece sotul, care este unic proprietar pe apartament, nu este in tara, si dupa cum mi s.a zis, trebuie sa fie prezent pt a semna ca ma ia in spatiu, chiar daca am acelasi domiciliu si suntem casatoriti. El nu are posibilitatea de a merge la consulat pt a.mi trimite o declaratie. Acum va intreb:
Pot face buletin temporar fara dovada locuintei? pot folosi buletinul acesta pt a.mi face pasaport?
Pot face buletin pe un teren cumparat impreuna, chiar daca terenul nu are nici o contructie pe el momentan?
As putea face buletin pe apartamentul parintilor, dar oare nu vor fi probleme in momentul in care vrem sa facem pasapoarte copiilor?(faptul ca avem domicilii diferite).
Am incercat sa gasesc raspunsuri sunand la diferite insitutii dar m.am blocat de graba si indiferenta, iar personal mi-e foarte greu sa merg deoarece am 2 copii mici.
Multumesc si scuzati deranjul! :)