Tin contabilitatea in programul Saga instalat pe calculator,dar nu am imprimanta atasata la el.As vrea ca documentele necesare sa le pot lua pe stic,CD sau dischete pentru a le lista la o imprimanta.Va rog sa imi dati si mie un indiciu pentru a le putea lua din program pe stic?Avind nevoie de ele listate pe hirtie.
Sunt la pensie la limita de virsta din anul 2015,am o vechime de 38 ani din care au ramas 36 ani si 9 luni, nu am categorie fiind contabila,o pensie destul de mica pentru acest stagiu As dori sa stiu in ce conditii pot cere o recalculare a pensiei si ce rezultat pot sa am ulterior acesteia?Va multumesc anticipat.
Am casa pe numele meu,sotul este decedat , am facut succesiunea ,am 2 copii,la unul din ei i-am trecut o casa si vreau ca sa-i trec prin act de vinzare cumoarare si celuilalt pe cea in care locuiesc cu conditia sa aiba grija de mine la batrinete.Cum ar trebui sa procedez pentru a nu avea urmari grave.Pot sa fac aceasta operatiune fara al implica si pe celalalt fiu,sau daca mai ridica pretentii prin absurd ,ce trebuie sa fac? Va multumesc anticipat.