avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1326 soluții astăzi
Forum Activitate mamae

Activitate mamae

Tin contabilitatea in programul Saga instalat pe calculator,dar nu am imprimanta atasata la el.As vrea ca documentele necesare sa le pot lua pe stic,CD sau dischete pentru a le lista la o imprimanta.Va rog sa imi dati si mie un indiciu pentru a le putea lua din program pe stic?Avind nevoie de ele listate pe hirtie.
Sunt la pensie la limita de virsta din anul 2015,am o vechime de 38 ani din care au ramas 36 ani si 9 luni, nu am categorie fiind contabila,o pensie destul de mica pentru acest stagiu As dori sa stiu in ce conditii pot cere o recalculare a pensiei si ce rezultat pot sa am ulterior acesteia?Va multumesc anticipat.
Am casa pe numele meu,sotul este decedat , am facut succesiunea ,am 2 copii,la unul din ei i-am trecut o casa si vreau ca sa-i trec prin act de vinzare cumoarare si celuilalt pe cea in care locuiesc cu conditia sa aiba grija de mine la batrinete.Cum ar trebui sa procedez pentru a nu avea urmari grave.Pot sa fac aceasta operatiune fara al implica si pe celalalt fiu,sau daca mai ridica pretentii prin absurd ,ce trebuie sa fac? Va multumesc anticipat.