avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2140 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor Cum pot lista documentele contabile din programul Saga.
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

Cum pot lista documentele contabile din programul Saga.

Tin contabilitatea in programul Saga instalat pe calculator,dar nu am imprimanta atasata la el.As vrea ca documentele necesare sa le pot lua pe stic,CD sau dischete pentru a le lista la o imprimanta.Va rog sa imi dati si mie un indiciu pentru a le putea lua din program pe stic?Avind nevoie de ele listate pe hirtie.
Cel mai recent răspuns: Conta Orasanu , Consultant fiscal 16:38, 18 Iunie 2017
Buna ziua,

In programul SAGA aveti posibilitatea de export a rapoartelor in format .pdf.
Salvati rapoartele in acest format direct pe memory stick.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 392b Popu Popu Buna, o intrebare pentru cei care au depus deja declaratia 392 (A/B) pentru anul 2014: [b]se depune doar formulatul tiparit? [/b] Intreb asta deoarece anii ... (vezi toată discuția)
Revisal 506 floreanicolae floreanicolae am o firma noua la itm ilfov si mi s-a spus de acolo ca trebuie sa intocmesc revisal 506 si apoi impreuna cu alte copii de acte sa le depun personal la unul ... (vezi toată discuția)
Salvare d.112 ptr.unitatea fiscala camicami camicami Am completat D.112,validata,fara erori,dar nu stiu de unde si cum sa o salvez pe stick ptr.unitatea fiscala. Ce denumire trebuie sa aiba fisierul salvat ? ... (vezi toată discuția)