avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Activitate davidmirela

Activitate davidmirela

Bună ziua! Președintele unui bloc trebuie sa fie sau nu proprietar?
Dacă nu este proprietar ce amenda poate primi dacă se poate sa îmi dați sa vad care este acel articol Va mulțumesc frumos!
Discuție Succesiune
Succesiune Bună dimineața! Nepoțelei mele ea decedat ieri soțul S au căsătorit legal acum 1 an și 3 luni Înainte de căsătorie el și a cumpărat un ap cu 2 camere în bloc nou Tot ce au mobilat și parcarea au făcut împreună după căsătorie Vineri a decedat la 40 ani și acum mama lui o da afara din casa Întrebarea mea este dacă ea beneficiază de ceva și de ce anume? Menționez ca bunurile au fost toate pe numele lui pentru ca nu sa gândit la asa o tragedie Iar apartamentul ma repet este cumpărat de el înainte de căsătorie Va mulțumesc din suflet pentru orice răspuns O zi binecuvântată tuturor!
Bună ziua! Președintele de bloc al unei Asociații de proprietari trebuie sa fie proprietar în acel bloc sau poate fi și din alt bloc sau localitate? Va mulțumesc frumos!
Pensie militara este considerata pensie speciala și dacă da de ce? Și dacă se umbla la pensia militara care va fi acel barem de la care se pleacă? Va mulțumesc frumos!
Bună seara! Președintele unui bloc ca să poată fi președinte trebuie sa dețină în proprietate imobil pentru a putea fi președinte în acel bloc?
Discuție Carte imobil
Bună seara! Unde pot găsi sa cumpăr o carte de imobil Menționez ca blocul este din 2018 și vrem sa întocmim aceasta carte de imobil Va mulțumesc frumos!
Bună ziua! Am un contract de închiriere în val de 2400 lei lunar Întrebarea mea este ce impozit am de plata? Menționez ca nu lucrez, deci sunt casnica de 2ani Va mulțumesc frumos!
Discuție radiere auto
Buna ziua ! Dupa succesiune am reusit sa radiez masina din evidentele fiscale ,de la Administratie Intrebarea mea este daca mai trebuie sa ma mai duc si la politie sa predau numerele ,talonul si artea masinii Va multumesc frumos!
Discuție Succesiune
Stimate domn Liviu Nistea care sunt urmatorii mostenitori dupa copii defunctului ,asta ma intereseaza
Copii defunctului pot da partea lor mamei ,daca dansii erau divortati ?
Răspuns la discuția Succesiune
LIVIU NISTEA a scris:

La masa succesorala participa sotul supravietuitor si urmasii sotului decedat. In situatia in care unul din participanti renunta la mostenire, aceasta se imparte celorlalti mostenitori care accepta mostenirea.