avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 369 soluții astăzi
Forum Activitate ASCARESA

Activitate ASCARESA

Bună ziua, vă rog să îmi indicați baza legală pentru situația următoare: lucrez în învățământ, sunt cadru didactic și la data de 1 septembrie am fost angajată la două școli din județe diferite. Menționez că fiecare unitate m-a încadrat ca normă de bază doar că intr-una din școli nu mi s-au calculat deducerile personale. Mulțumesc pt răspuns!
Da, evenimentul este organizat ocazional iar taxa colectata de la participanti va acoperii cheltuielile de organizare ale evenimentului si alta parte va constitui fondul de dezvoltare a unor cursuri de informatica pentru cei mici pe care le sustinem in oras in mod gratuit.
Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua, sunt reprezentantul unei asociatii, un ONG, care are in obiectul de activitate organizarea de activitati pentru copii respectiv concursuri si acordarea de premii. In acest sens organizam un concurs de dans prin care intentionam sa strangem fonduri pentru a ne sprijini financiar actiunile desfasurate cu copii din oras. Astfel prin concurs am solicitat o taxa. Care este cadrul legal prin care putem incasa aceasta taxa astfel incat sa fie o activitate fara scop patrimonial. neimpozabila.
Multumesc