avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi
Forum Activitate Agavrilesei Alexandra

Activitate Agavrilesei Alexandra

Răspuns la discuția contract comodat auto
Da categoric este nevoie si de data certa, pe care o puteti obtine provizoriu in caz de urgenta si printr-un mail - PEC adica (posta certificata).
Buna ziua, nu imi este clara intentia dumneavoastra...dar daca doriti sa circulati cu acest microbuz pe teritoriul Italiei avand rezidenta in Italia iar microbuzul este pe societatea din Romania si dumneavoastra sunteti administratorul firmei sau angajat, puteti face un contract de comodat in care soscietatea va autorizeaza sa va deplasati cu acel vehicul in iteres de servici, deci societatea de transport marfa va face la un notar un contract de comodat prion care dumneavoastra sunteti autorizat sa circulati si pe teritoriul Italiei in interes de serviciu, asta in cazul in care sunteti rezident in Italia. Daca nu aveti acte de Italia nu va este necesar nici un fel de contract doar actele masini si a societatii.
Răspuns la discuția Sanatate
Nu deoarece dumneavoastra platiti sanatatea in Italia nu in Romania. Se va putea folosi doar asigurarea medicala daca o aveti.
Răspuns la discuția Plata amenda Italia
Nu deoarece ele au fost constatate in timp. Problema este a dumneavoastra in ceea ce priveste ridicarea plicurilor sau a postei care nu a facut comunicare in timp.
Buna ziua draga doamna, mi se pare un pic superificiala situatia chiar si din partea celor de la IGP...fostul concubin poate fi acuzat in primul rand de violare de domiciliu (sigur daca dumneavostra reusiti sa demonstrati in vreun fel tot ceea ce sustineti) dupa violarea de domiciliu puteti ridica problema sigurantei celor doi copii minori care puteau gasi in orica moment acele arme ce reprezentau un pericol iminent atat pentru ei cat si pentru cei din jurul lor...printr-o expertiza balistica si alte investigatii puteti obtine mai multe capuri de acuzatie in ceea ce priveste pe fostul concubin ex: (de unde provin si cui ii apartin acele arme, stadiul lor de functionare, detentia inlegala ...etc.).
Trebuie sa luati legatutra cu scola ce va emis diploma in Romania si sa cereti ca diploma sa va fie accreditata conform legislatiei europene avand in vedere ca facem parte din aceasta Uniune.
Răspuns la discuția Contract de munca-italia
Nimic. Cel mai bine este sa isi caute un alt post de munca si sa nu mai repete greseala facuta.
Răspuns la discuția Concediu medical in italia
Buna ziua, incercati cu fisa de internare daca intradevar ati stat in spital, traduceti si legalizati dupa care mergeti la medicul de familie in italia.
Buna ziua, in primul rand traduceti si legalizati, dupa care mergeti la Universitate in Italia cu documentul si intrebati ce alte documente pe langa diploma tradusa si legalizata va sunt necesare. Cerintele Universitatii pot fi diverse de la o Universitate la alta de aceea va recomand sa mergeti direct la ei sa intrebati.
Răspuns la discuția Șomaj Italia
Buna ziua, sfatul meu este sa consultati un contabil sau un avocat pe comercial. Mergeti cu, contractul de munca si ii explicati situatia inainte de a semna vreo demisie. Contractele de munca sunt foarte intortochiate si pot avea diverse clauze ce nu va favorizeaza in nici un fel, de accea aveti nevoie de opinia unui specialist in baza contractului de munca pe care il detineti. Firma nu da afara personalul pentru a nu va da dumneavoastra posibilitatea de a lua somaj, va determina sa demisionati pentru un anumit motiv! Daca vreti intradevar sa obtineti acest somaj vorbiti cu un specialist.