avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters43672

Activitate ContSters43672

Răspuns la discuția fals ?
faceti o plangere la parchet si poate rezolvati ceva.Si pt ceilalti administratori...nu sunteti mai presus ca ceilalti..si ..greselile se platesc ,indiferent de motiv.Mai ales ca greseala a devenit act oficial.Nu inteleg de ce nu ,persoanele competente,sa dea sfaturi,si orice neinitiat isi da cu parerea. Sii dna elga..asa ar trebui...sa-l vedeti in inchisoare pe administratorul Dv, cu lanturi la picioare si luandu-si pranzul intr-o gamela de tabla....sa se-nvete minte sa va mai treaca la restante sume pe care Dv. o sa le platiti la anu'..Nu credeti ca si """o greseala de cativa lei..tot furt se cheama?""" dvs cate greseli aveti la activ?sau ceilalti administratori? Lasati persoane competente sa dea sfaturi,daca mai dau,desi cred ca isi fac numai reclama...asta e..suntem romani..si asta ne defineste..
Răspuns la discuția fals ?
mai fratilor...toti administratorii dau sfaturi si se apara intre ei...Indiferent daca a platit sau e restantiera..a depus acte false intr o instanta..si chiar daca e o greseala..(numai un retardat vede asa) putea fi rectificata la primul termen.Pacat de forumul asta.Dupa nume si tematici..credeam ca este serios
Răspuns la discuția Schimbare de destinatie
este o proprietate si se modifica destinatia.Asa s a modificat un spatiu intr o piterie fara acordul proprietarilor..si a sarit blocul in aer de la un aragaz La construirea blocului s a tinut cont de un proiect in fctie pt ce era spatiul respectiv.

schimbarea destinatiei locuintelor..nu si modificarea
Răspuns la discuția Penalitati intretinere
daca presedintele si ar face treaba si ar resoecta legea..nu ar mai exista probleme cu restantierii si altele.Dar asa apar sume ce pot fi invartite in folosul unora.
Răspuns la discuția Penalitati intretinere
elga50 a scris:

Ati obtinut o victorie nemeritata in instanta care v-a scutit de plata penalizarilor pentru ca asociatia nu a putut aduce un PV unde se hotara coeficientul de penalizare. ... Dar penalizarile aferente sumei pe care ati acumulat-o ulterior hotararii judecatoresti trebuie sa le platiti, pana la un nou proces, in care probabil ca veti fi din nou scutit, pe considerentul ca s-a gasit in sfarsit omul mai presus de lege.

de ce sa plateasca daca tot nu este o hotarare?Stiti ce procent calculeaza?
Răspuns la discuția AJUTOR!
felix34 a scris:

anumiti unii, care habar nu au "cu ce se maninca" instalatiile de incalzire, isi dau cu parerea intr-un domeniu in care habar nu au, incurcind mai mult decit sa lamureasca

ai dreptate...si unul lapusneanu zise..multi da...si avea dreptate
Răspuns la discuția AJUTOR!
incalzirea functioneaza atunci cand exista o panta si nici aeresirea caloriferului nu se poate.Cere ti documentatia lucrariisa vedeti cine a aprobat lucrarile si cine a semnat.Si cereti sa platiti dupa receptia lucrarilor.
Ps.vedeti poate turul vine pe la tavan iar returul se face pe la vecinul de la etajul inferior
ok.cel mai eficient este sa mergeti sa stati de vb cu comandantul sectiei de politie si sa cereti sprijinul.Este singura metoda prin care puteti instaura un comportament cat de cat decent al celorlalti.Solicitati sa le dea macar cate un avertisment...si ve ti reusi,altfel prin acte aditionale la statut pierdeti. Stiu ce este un taranoi..dar trebuie totusi sa va controlati putin,altfel veti suporta consecinte si nu asa se poate educa cei indisciplinati.Fiti diplomata si aplicati legea prin altii.
sediul asociatiei nu poate fi oriunde....ci in cadrul asociatiei,si este stipulat in statut.Schimbarea sediului se face prin judecatorie,cu modificarea statutului,..Sediul poate fi in uscator 2-3 zile pe saptamana,cu program cand poate fi gasit administratorul pt discutarea problemelor aparute,si ziua cand presedintele poate fi gasit.Este umilitor sa te milogesti la usa presedintelui,sa ti deschida usa si sa ti dea un act.Totodata acolo se va tine si sedintele comitetului si comisiei de cenzori,care ar trebui sa se desfasoare lunar,si sa poti participa la unele hotarari.Asa ca ,atentie la unele sfaturi..