avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Activitate simasabina

Activitate simasabina

Buna ziua!
In situatia in care s-a dispus prin ordonanta procurorului clasarea cauzei,dupa care am facut plangere impotriva solutiei de clasare si prim-procurorul a respins plangerea ca netemeinica ,
Conform art 340 noul cod de procedura as dori sa fac plangere la judecatorul de camera preliminara si atunci in planagerea catre judecatorul de camera preliminara care ordonanta trebuie sa o mentionez, prima de clasare sau ultima ca netemeinica???
Răspuns la discuția Drept de preempțiune
si exista un anumit termen in care eu trebuie sa mi exercit dreptul de preeemtiune de cand locatorul se decide sa vanda imobilul?
Buna ziua!
Daca am incheiat un contract de locatiune ,si as dori sa cumpar spatiul respectiv iar contractul de locatiune nu este inscris in CF,as beneficia de dreptul de preemtiune prevazut in NCC?
Daca da,in ce termen si ce conditii?
Buna ziua!
Daca doresc eliberarea unor copii de la dosar,copie dupa toate documentele de la dosar ce anume trebuie sa fac? Cat costa o fila?
Buna ziua!
Daca am avut un contract de locatiune ,si am de recuperat o suma de bani de peste 10.000 lei+ dobanzile aferente de la fostul locatar ,pot sa introduc eu cerere de chemare in judecata fara sa fiu reprezentata de un avocat ? care ar fi taxa de timbru achitata ?
Daca am avut incheiat un contract de inchiriere care a fost valabil pana la data de 28.02.2014,a expirat,iar locatarul nu si-a achitat toate datoriile pana in momentul de fata ,si mai exista un sold destul de mare,ce as putea sa fac in acest sens?
S-a prescris termenul de chemare in judecata?nu mai pot fi recuperate creantele scadente?
Răspuns la discuția Codul Muncii
consens cu privire la plata prejudiciului
Răspuns la discuția Codul Muncii
si daca nu ajungem la un consens ce trebuie sa fac?sa sesisez organele de politie sau cu cerere de chemare in judecata la tribunal?
Răspuns la discuția Codul Muncii
Pai nu exista nici un articol deoarece nu este nici demisie care necesita un pr4eaviz,pur si simplu a plecat si nu mai poate fi contacta in nici un fel
Răspuns la discuția Codul Muncii
la ce anume va referiti cu privire la incheierea contractului individual de munca?