avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Activitate al3x_nistor

Activitate al3x_nistor

Inmatriculare fara certificat fiscal? A fost achizitionat un autovehicul, a expirat certificatul fiscal al fostului proprietar si nu s-a depus. Nu se poate obtine alt certificat fiscal deoarece fostul proprietar nu este in tara.
In aceasta situatie, se poate inmatricula fara fiscal?
Răspuns la discuția Iesirea din indiviziune
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie sa ii actionati in instanta pentru iesire din indiviziune, ulterior punerea in executare a hotararii judecatoresti definitive.
Creditul nu putea "sa vi-l faca" decat daca ati fi semnat, ori ca si codebitor sau girant/garant.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din cunostintele mele, daca inregistreaza plati in statul respectiv mai mult de 6 luni, nu este necesar sa achite si in Romania. Puteti solicita o adeverinta de la serviciul respectiv din strainatate pe care sa o depuneti la Impozite si Taxe locale. (art. 59 si art. 130 din legea 227/2015 privind codul fiscal).
Voi depune plangere, insa pentru formularea ei am nevoie de parerile dvs. avand in vedere ca este un site de specialitate. Va rog
S-a facut o plangere penala pentru abuz de incredere, insa nu s-a luat in considerare. Se poate depune plangere la ordonanta procurorului pentru schimbarea incadrarii juridice?
As avea nevoie de un raspuns si la intrebarea initiala pe parte civila.
Am imprumutat un "prieten" cu o suma de bani pentru reparatia unei masini. Mi-a promis ca imi va da o parte din profit cand se va materializa. Nu am incheiat niciun act. Mi-a dat actele masinii, mai putin factura, in original. A reparat masina si a trecut-o pe numele sotiei. Ca si probe am martori pe sotia mea si un prieten, sms-uri si inregistrari audio cu el si cu sotia lui, cand se recunoaste datoria, plus ca a depus sotia lui o suma de bani in contul meu. Mentionez ca el este insolvabil iar sotia are bunuri. Ii pot actiona pe ambii in instanta? Ce ma sfatuiti sa fac in aceasta situatie?