avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Trebuie depusa in Romania declaratia de venit?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Trebuie depusa in Romania declaratia de venit?

Matusa mea lucreaza in alta tara europeana de 4 ani.Trebuie sa depuna in Romania declaratia de venit la Sectia Financiara?
Cel mai recent răspuns: al3x_nistor , utilizator 17:12, 19 Septembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Din cunostintele mele, daca inregistreaza plati in statul respectiv mai mult de 6 luni, nu este necesar sa achite si in Romania. Puteti solicita o adeverinta de la serviciul respectiv din strainatate pe care sa o depuneti la Impozite si Taxe locale. (art. 59 si art. 130 din legea 227/2015 privind codul fiscal).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma offshore in delaware? ecomtlv ecomtlv Buna ziua, Am in plan sa imi infiintez noua firma in Delaware, SUA. Va fi necesar sa platesc impozit pe banii retrasi din firma in conditiile in care voi ... (vezi toată discuția)
Declaratia 201 pentru anul 2015 rusualexandru rusualexandru Buna ziua, Am primit recent de la ANAF o scrisoare prin care mi se cere sa depun declaratia 201 pentru veniturile realizate in strainatate in cursul anului ... (vezi toată discuția)
Lmpozitare bani trimisi in tara de romani angajati in strainatate mihaelajantea mihaelajantea Buna ziua, Banii romanilor, care lucreaza in strainatate si trimit acasa, se impoziteaza? (vezi toată discuția)