avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 145 soluții astăzi
Forum Activitate butliviu

Activitate butliviu

În urma controlului Curții de Conturi sa dispus recuperarea unor sume reprezentând transport cadre pt lipsa documente justificative( bonuri de motorina) la aceste sume sa cerut penalitatie de la data prejudiciului pana la recuperare. Penalitatie de 0.01/zi se aplica la nr. zile lucratoare sau calendaristice?
Pentru recuperarea prejudiciului stabilit in urma contro;ilui Curtii de conturi (la transport cadre fara documente justificative), cum se calculeaza majorarile de intarziere aplicabile pentru veniturilr bugetare, calculate pt. perioada de cand s-a produs prejudiciul si pana sau recuperat sumele datorate?
Se poate obtine pensie anicipata cu 35 ani de contributie si varsta 50 ani?
Daca un consilier local lipseste nemotivat de la 3 sedinte consecutive iar la a 4-a lipseste fiind in conceiu medical ii inceteaza de drept calitatea de consilier local ori se ia in considerare faptul ca la a 4-a sedinta a lipsit motivat?
directoarea refuza sa semneze concediul de odihna pe motiv ca e ilegala intreruperea concediului medical cu concediu de odihna. Imi spuneti va rog legea care da dreptul acesta , o luna cocediu medical urmat de o luna conediu odihna si apoi iar medical? multumesc mult!
Sunt in concediu medical pe cod 14 , lunar primesc acest concediu de la oncolog, daca vreau sa plec in Statele Unite in vizita la baiat si doresc sa stau 2 luni am nevoie sa intrerup concediul medical cu concediu de odihna ( neefectuat pe anul 2017) o luna si apoi trec iar pe concediu medical cod 14. Acest lucru e ilegal? Doctorul a spus ca el poate sa-mi dea cocediu medical dupa concediul de odihna.Mentionez ca lucrez in invatamant.
In invatamant concediul medical pe cod 14 poate fi intrerupt cu concediu de odihna?
Am concediu medical pe cod 14 pe care il primesc lunar de la medicul oncolog(mentionez ca am dreptul legal la 365 zile de concediu pe cod 14 coform diagnosticului de la medicul specialist), si doresc sa petrc 6 luni la fiul meu in Statele Unite. Exista o modalitate ca acest concediu sa fie inmanat unui imputernicit care sa preia in locul meu concediul medical de la medicul oncolog si sa-l predea angajatorului? Sau alta modalitate de a beneficia de acest concediu pe timpul sederii in Statele unite? Va multumesc.