avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Activitate Alina Tudose 1

Activitate Alina Tudose 1

Nu este bazaconie, asta este realitatea. Primăria va încheia un contract cu un ONG, va oferit o sumă de bani sub formă de fonduri nerambursabile. Banul public trebuie justificat, deci orice achiziție se supune legii achizițiilor publice. De aceea pt orice serviciu va trebui să aveți cel puțin 3 oferte. Mai mult de atât, mi se pare conflict de interese ca una dintre oferte să fie de la SRL ul pe care-l gestionați, asta nu mai este concurență loială.
Bună ziua! Citiți cu atenție regulamentul de acordare a locurilor de parcare în Sectorul 3- există un regulament aprobat prin HCLS3
Finalizarea înregistării în SPV se poate face strict online- Identificare vizuală - [ link extern ]
caz în care după finalizarea cererii de înregistrare SPV trebuie să vă programați online pentru identificare vizuală. La data și ora programării veți fi contactat prin aplicația Zoom și vi se va verifica identitatea.
Dacă totul este în ordine la scurt timp veți fi aprobat pentru înregistrarea în SPV
și veți primi un email cu confirmarea aprobării.
Mulțumesc!

Adrian ALBU a scris:

Da, trebuie încheiat un act adițional de către reprezentanții Asociației, iar acest act trebuie înregistrat la judecătorie.

Dacă este așa cum spuneți, achitați utilitățile din banii de garanție și dacă mai rămâne ceva îi înapoiați, dacă nu...nu, mai ales că poate ați plătit cei 10% pe o perioadă mai mare de 3 luni. Aveți grijă să mergeți să declarați încetarea de contract, tocmai pt a nu vi se percepe impozit.
Nu scrie în contract că se eliberează garanția după ce sunt achitate toate datoriile, la zi? Contractul este declarat?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cum a lăsat moștenire?... înțeleg din ce ați scris că este încă în viață. Mai mult de atât, trebuie să înțelegeți că nimeni nu este obligat să lase ceva moștenire. Vă deranjează că de ceea ce este al dumneaei beneficiază/va beneficia doar fratele, dar ar fi putut foarte bine să văndă, să plece la un azil și să se bucure după bunul plac de banii care-i rămâneau. Să o confruntați pt ce? Pt că a dispus după cum a dorit de bunurile proprii? Are tot dreptul să facă ce vrea cu ceea ce-i aparține!
Bună ziua. Expiră contractul de comodat pt sediul unui ONG. Pentru încheierea de act adițional e nevoie de aprobare AGA. Actual adițional trebuie depus la judecătorie? Care este procedura? Mulțumesc!
Se depune declaratia 168 - Cerere de înregistrare a contractelor de locaţiune conform cu prevederile OPANAF 114/21.01.2019
Bună dimineața și mulțumesc pentru răspuns.