avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua, Doresc să închiriez apartamentul unui ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua, Doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. ...

Bună ziua,
Doresc să închiriez apartamentul unui cadru militar. Acesta îmi cere înregistrarea contractului la ANAF pentru al putea deconta chiria. Există posibilitatea de înregistrare online a unui astfel de contract ? Sau trebuie stampilat fizic la ANAF.?
Mulțumesc,
Victor
Cel mai recent răspuns: Alina Tudose 1 , utilizator 14:33, 26 Iulie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua. Ca sa inregistrati contractul online, va trebui sa va faceti cont pe spatiul privat virtual la ANAF si sa depuneti declaratia unica cu venitul estimat pe anul in curs. Dar ca sa-i fie decontata chiria domnului, cred ca va trebui sa mergeti personal la ANAF cu contractul, sa-i dea numar de inregistrare. Oricum, si pentru a va inregistra in SPV, tot la ghiseu trebuie sa ajungeti :) Intrati pe site-ul ANAF, cautati inregistrare utilizator persoane fizice, completati formularul , il printati, si cu acesta si o copie dupa CI mergeti la ghiseu. Pentru ca in RO, si on-line-ul se inregistreaza la birou :))
Finalizarea înregistării în SPV se poate face strict online- Identificare vizuală - [ link extern ]
caz în care după finalizarea cererii de înregistrare SPV trebuie să vă programați online pentru identificare vizuală. La data și ora programării veți fi contactat prin aplicația Zoom și vi se va verifica identitatea.
Dacă totul este în ordine la scurt timp veți fi aprobat pentru înregistrarea în SPV
și veți primi un email cu confirmarea aprobării.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia unica Srb Srb Anul acesta am inteles ca este obligatoriu doar online depunerea declaratiei unice impozit venit Declaratia unica este depusa pentru venit din inchiriere ... (vezi toată discuția)
Inchiriere imobil - contract de inchierere Andrei.Marinescu Andrei.Marinescu Buna ziua, Doresc sa inchiriez o garsoniera in Bucuresti si la majoritatea vizionarilor primesc intrebari legate de depunerea contractului de inchierere la ... (vezi toată discuția)
Nelamurire pfa inregistrat la onrc ciucardelcosti ciucardelcosti Buna ziua, M-am inregistrat de curand ca PFA la ONRC, am primit acel certificat de inregistrare cu datele aferente, CUI, Nr. de Inregistrare in Registrul ... (vezi toată discuția)