avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Activitate ella.goran

Activitate ella.goran

CAEN activitatea principala nu se mai desfasoara
Am o sociatate care nu mai desfasoara activitatea principala , desfasoara activitatile secundare autorizate .
care este santiunea ?
exista vreun termen obligatoriu pentru modificarea activitatii prncipale? avand in vedere sa le desfasor pe cele secundare autorizate.

multumesc
Persoana fizica asociat unic , doreste sa incheie un contract de comodat apartament pentru o firma pe care o detine, firma sa il foloseasca, sa il poata inchiria sa produca venituri pe firma, sa plateasca utilitatile....
ma intereseaza legalitatea si tratamentul fiscal.

va multumesc
Răspuns la discuția FONT UTILIZAT PE ETICHETE
am verificat si in legea 8/ 1996 privind drepturile de autor si alte drepturi conexe insa nu gasesc nimic care sa faca referire sau sa ma lamureasca .
buna ziua,
am fost informati ca utilizam un anumit font bolduit pe etichetele produselor si ca ar trebui sa platim o anumita taxa pentru aceasta .
"etichetele respective folosesc fontul Praktika Rounded, sunteti nevoiti sa cumparati familia fontului respectiv"
ma puteti ajuta cu legislatie in acest sens?
multumesc
buna ziua , instanta mi-a comunicat ca in termen de 10 zile trebuie sa achit taxa judiciara , problema este in comunicare este un zero in plus , ex in loc de 100 lei instanta a scris 1000 lei. ce pot sa fac ? platesc 100 lei si trimit impreuna cu o Cerere de indreptare eroare materiala ? sau o Cerere de Reexaminare ? multumesc
Repet, nu facturez aceste servicii, imi intretin autoturismele proprii din patrimoniul Societatii. Tot trebuie autorizare caen?
buna ziua ,
daca am SRL cu activitate de productie si comert produse alimentare , iar in patrimoniul societatii am achizitionat masini, unelte, utilaje , aceste masini si utilaje sunt intretinute si reparate de personalul propriu din dep tehnic. pentru activitatea de reparatii si intretinere echipamente , trebuie sa autorizez SRL -ul cu codul caen corespunzator acestor activitati ?? nu facturez aceste activitati si nu le prestez pentru terte persoane.