avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Imprumut de folosinta apartament catre firma
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Imprumut de folosinta apartament catre firma

Persoana fizica asociat unic , doreste sa incheie un contract de comodat apartament pentru o firma pe care o detine, firma sa il foloseasca, sa il poata inchiria sa produca venituri pe firma, sa plateasca utilitatile....
ma intereseaza legalitatea si tratamentul fiscal.

va multumesc
Ultima modificare: Marți, 2 Februarie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Locuinta de serviciu administrator srl miskynights miskynights Buna ziua, Sunt administratorul unei societati comerciale cu domiciliul in aceeasi localitate si am urmatoarea intrebare: - poate societatea comerciala ... (vezi toată discuția)
Dețin un spațiu pe care doresc să-l dau cu contract de comodat firmei mele, care are alt administrator, pentru subînchiriere. e legal? avisdevara avisdevara Buna ziua Eu , persoana fizica detin un spatiu pe care doresc sa il dau prin comodat firmei mele cu alt administrator sa il subanchirieze mai departe celor ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat imobil adriana__b adriana__b Se poate incheia un contract de comodat in cazul urmator? O persoana (locatar) a incheiat un contract de inchiriere cu o societate (locator) pentru un ... (vezi toată discuția)