Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!
Pentru a schimba categoria terenului din arabil în curți-construcții, trebuie să urmați următorii pași:
Depuneți la primărie cerere și documentație: extras CF, plan cadastral actualizat, plan de situație și dovada cotei-părți din drum și trotuar.
Obțineți certificat de urbanism, care va stabili dacă terenul poate fi construit și ce reglementări trebuie respectate.
Asigurați-vă că terenul are acces legal la drum public, nu este în zonă protejată și respectă suprafața și reglementările urbanistice pentru parcele construibile.
După aprobarea certificatului de urbanism, se poate modifica categoria de folosință în CF la OCPI și, ulterior, se pot obține autorizații de construire.
Bună seara. Dacă nu e tarziu am avut aceeași problemă cu aceeași banca. Am deschis proces pe care l-am castigat , iar acum astept sa recuperez banii ( creditul l-am terminat de platit până la finalul procesului).
Trebuie deschis proces cu societatea de asigurari si suspendata executia creditului daca incepe. Deci va cautati un avocat pe acest for sau in localitatea dumneavoastra si incepeti demersurile.