avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1437 soluții astăzi
Forum Activitate marcel.damaschin

Activitate marcel.damaschin

Nu. N-am nicio legatura cu "acceptarea". Chiar si in titlul executor/somatie, se indica doar "nepot". Multumesc.
Buna dimineata! O tema fiscala. Pot fi executat silit in calitate de nepot pentru datoriile fiscale ale unui imobil teren + cladire si un teren extravilan cu care nu am nicio legatura?? Am primit acum somatie de la primarie. Chiar in titlul executoriu scrie "nepot". Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sarut mana!
Buna ziua. Cum se poate opune un sot pana la divort si partaj la vanzarea unui autoturism sa zicem. Al familiei evident. Dar inregistrat pe numele lui. Multumesc.
Va multumesc. Nu, ma interesa daca ati mai intalnit situatii. "Ilizibil" poate fi un motiv de drept?
Va multumesc de amabilitate. Altceva insa am intrebat.
Buna dim tuturor! Un pv de constatrea a contraventiei pe OG 28/99 a fost lasat barmanului meu. Cand am intrat in posesia lui am constatat ca nu se intelege absolut nimic. Continutul este ilizibil pntru ca nu prea exista. Adica, nu sunt decat urme vagi de "scriere". Ce sa inteleg si cum sa procedez? Consider ca-i un abuz ca pentru o suma de 215 lei nefiscalizata sa primesc amenda de 5000 lei, chiar daca "asa prevede legea". Vreau sa incerc in instanta, dar nu prea vad cum. Multumesc.
Reclamatiile/actiunile instanta pe "galagie" nu sunt nici pe departe, solutii. V-o spun din experienta. Nu mai spun ca orice actiune in instanta, cam pe orice, este pierdere de vreme. Sorry.
Corect. Deci? Sesizarea Insp de Stat in Contsructii. Multumesc.
OK. Pe ce temei? Multumesc.