Buna ziua. Permis auto B suspendat, contestat si pierdut si la fond si la apel. Cand predau permisul, cand apare pronuntarea pe site, sau cand primesc sentinta si comunicare de la Serviciul Permise sa-l predau? Multumesc.
Da. Corect. Intrebari cu raspunsuri ce trebuiesc lamurite. Dar la ce "serviciu" al primariei va referiti si ce poate sa contina acea "adresa"? Poate fi o "somatie" ca in cazul de fata? Multumesc.
Buna dim. Are vreo "treaba" primaria in a se amesteca intr-o Asociatie de proprietari? Speta: O Asociatie face o sesizare catre primaria locala precum ca un apartament de la parter in care fiinteaza un CAR, ar deranja, ma rog, ar face, drege. Problema ar fi ca membrii CAR in anumite zile si ore ale saptamanii, intr-adevar ar fi cam nebineveniti in scara blocului la parter. Ok, dar in aceste conditii (ale unei simple adrese) poate primaria sa "someze" CAR sa-si faca intrare separata? Cine si cum a constatat "deranjul"? Are aceasta autoritate? Multumesc.
Multumesc. Intrebarea mea ar fi, acea "declaratie" privind conditiile de depozitare dupa radiere, o persona fizica trebuie sa o faca notarial, dar una juridica? Ex. Eu ca administrator pot face o adresa in acest sens, precum ca in curtea ...etc. , etc, pentru depozitarea autoturismului meu personal? Multumesc.