Multumesc de raspuns, dar cred ca n-am fost prea clar. Nu am o copie de contractul de arenda depus la primarie si as dori sa o obtin de la ei. Fara "preten", sau "cunostinte", daca o fac in scris, ce temei legal invoc? Multumesc.
Buna ziua. Nu gasesc si-s tare curios. Ce temei legal avem pentru obtinerea de la o primarie, de exemplu, a unui duplicat dupa un contract de arenda? Nu-l gasesc. Multumesc.
Buna ziua. Am depus mai multe solictari la o primarie, fie in nume propriu, fie societate. Fie OG 27/2002, fie Lg 544. Nu am primit niciun raspuns, chair si cand am inaintat "prelabila". In aceste conditii pot ataca in contencios, dar pot cere si despagubiri? Cum as cuantifica "prejudiciul"? Multumesc.
Membrii AUR ai comunitatii locale au postat pe FB o fotografie cu "ne deplasam si noi la Bucuresti"-3 martie. Si alte postari tipice. In ce conditii si ce as putea sesiza vis-a vis de violentele din Bucuresti? Probe directe ale legaturii directe, nu le am. Cum nici cei care ancheteaza abia le pot gasi. Sa fim pasivi? Intrebarea nu-i politica, ci juridica. Denunt, instigare publica, sau ce? Multumesc.