avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Pot fi executat silit in calitate de nepot pentru ...
Discuție deschisă în Executare silită

Pot fi executat silit in calitate de nepot pentru datoriile fiscale ...

Buna dimineata! O tema fiscala. Pot fi executat silit in calitate de nepot pentru datoriile fiscale ale unui imobil teren + cladire si un teren extravilan cu care nu am nicio legatura?? Am primit acum somatie de la primarie. Chiar in titlul executoriu scrie "nepot". Multumesc.
Cel mai recent răspuns: marcel.damaschin , utilizator 07:00, 14 Noiembrie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Doar dacă persoana respectiva a decedat și dvs sunteți moștenitorul acesteia,ați acceptat mostenirea,ați obținut certificat dd moștenitor.. etc
Ultima modificare: Joi, 13 Noiembrie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Nu. N-am nicio legatura cu "acceptarea". Chiar si in titlul executor/somatie, se indica doar "nepot". Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am primit ieri o somatie si un titlu executoriu, emise pe numele ... NicoleC NicoleC Am primit ieri o somatie si un titlu executoriu, emise pe numele tatalui meu, decedat in urma cu 24 de ani, avand ca obiect impozite datorate pentru un teren ... (vezi toată discuția)
Somatie si titlul executoriu pentru neplata impozit teren agricol transmise pe numele unei persoane decedate anaddam anaddam Buna ziua, Am primit pe numele mamei mele decedate de 12 ani,somatie si titlul executoriu pentru neplata impozitului pe teren agricol. Precizez ca dupa ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - titlu executoriu emis de catre primarie. ce sanse am de castig? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Vreau sa depun o contestatie la executarea impotriva unui titlu executoriu emis de catre primarie. Suma datorata reprezinta impozite locale(casa ... (vezi toată discuția)