avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Activitate alltavy

Activitate alltavy

Eu cred ca numai Dumnezeu iarta cu adevarat! Parerea mea e sa ignori sau sa te faci ca persoana respectiva este iertata, dar ATENTIE!
Buna ziua! Am terminat liceul seral in 2006, am luat nota 7 la romana oral si 8 la engleza, dar nu se mai aduna.Am dat anul trecut "competente digitale stupide", am luat si la aceasta proba, am 5.80 la romana scris, 5.25 la matematica si am luat anul acesta 6.40 la geografie, unde imi trebuie nota 6.95! Mentionez faptul ca daca mi se adunau si probele orale, eram reusit! Ce e de facut? Pot rezolva ceva daca merg in instanta? Va multumesc anticipat! Tavy
DARKKAN, am fost in situatia ta. Am avut bce si mi-au anulat toate categoriile. am facut scoala din nou, am dat examen si l-am luat...am dat examen dupa un an...dar problema e ca in permis apare ca am decat de un an categoriile :( adica nu am experienta deloc :((
Răspuns la discuția cazierul
NU AM MAI FACUT NIMIC! AM FOST CUMINTE CA UN IED! VA MULTUMESC MULT DE TOT PENTRU RASPUNS!:D
Discuție cazierul
Buna ziua. Acum 4 ani mi s-a intocmit dosar penal ptr conducere sub influenta alcoolului. Am avut 1 an cu suspendare si 2 ani incercare. Cazierul mi se sterge din oficiu? Adica sa nu mai scrie nimic pe el. PS Am facut din nou scoala de soferi si mi-am luat permisul inapoi. VA ROG , LAMURITI-MA! NORMAL TREBUIA SA-MI EXPIRE IN FEBRUARIE.
pai am luat 1 an,dar cand mi se sterge cazierul(cand mi-l da curat)?cat dureaza reabilitarea pentru mine,pentru 1 an?cand pot sa dau de permis? :(( VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS!
pai am luat 1 an,dar cand mi se sterge cazierul(cand mi-l da curat)?cat dureaza reabilitarea pentru mine,pentru 1 an?cand pot sa dau de permis? :(( VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS!
...hmm...am fost sa-mi scot cazierul si e scris in el: "cond. 1 an inch.ptr.art.79,al1 OUG 195/2002 ped.cu susp.cf.art 81-82 cp.sen.pen 09.02.2006,jud.Ploiesti" #-o

VA ROG FRUMOS SA-MI TRADUCETI SI MIE CE INSEAMNA, CE AM DE FACUT, DACA TREBUIE SA MEGR LA TRIBUNAL SI CAND SE STERGE CAZIERUL!UNDE SA MA UIT CAT MI-A DAT? SAU DACA MI-A DAT DECAT 1 AN,ASA CUM SCRIE MAI SUS!?

VA MULTUMESC ANTICIPAT...:(