avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1447 soluții astăzi
Forum Activitate davidddd

Activitate davidddd

Discuție Chiria anl
Buna ziua ... Sunt proprietarul unei chirii anl din 3 octombrie 2017 si am primit un contract de închiriere pe numele meu în care se menționează că...chiria lunara este de 32 lei calculată în conformitate cu prevederile legale în anexa .parte integrată a prezentului contract de închiriere și se va menține la această valoare până la data de 30 .09. 2022..asta scrie in contract..iar acum m-au contactat..cei de la anl spunandumi ca trebuie sa depun încă odată actele cu veniturile ca nu stiu ce lege sa aplicat pe anul acesta 2018 ..ca să îmi recalculeze chiria...si daca nu depun actele o să mi se schimbe chiria...iar contractul meu are doar 4 luni...întrebarea mea este o sa ma afecteze dacă. Nu depun actele? Sau ce sa fac in acest sens ca mie îmi convine chiria asta ...si mi-am renovat apartamentul...si acum după ce am investit mă anunță că îmi umbla la chirie menționez că am în îngrijire soția și 3 copii....mulțumesc..
Se poate face ceva ..pentru a nu mai da din nou proba cu acelasi examinator care ma picat o data doar pentru ca nu ia plăcut fața mea..spun asta pentru ca elevul dinaintea mea ia murit motorul ia pus frana in trafic examinatorul ..ia tras de volan tot examinatorul...tot examinatorul ia soptit sa aibă grija ca este pe drumul prioritar..si multe altele si nu a facut bine nici mersul înapoi si ia mai spus sa păstreze si distanta ca intra in masini...si la trecut a acumulat doar 10 puncte iar pe mine ma picat...ca am uitat sa las frana de mana..si nu am semnalizat cand am plecat inainte dupa ce am efectuat mersul cu spatele
cică nu cunosc comenzile masinii..ca nu am stiut ce suna in masina era de la frana de mana si eu am crezut ca e de la usa...cand nu am semnalizat mam uitat subtil in oglinda dar el a spus ca nu mam asigurat...dad nu mi se pare corect ..trebuia sa il pice si pe cel dinaintea mea findaca a avut mai multe vreseli ca mine plus ca i spunea semnalizeaza asigurate....si era si camera montata de doua ori ia spus ca nu păstrează distanta intre masina din fata..ceea ce stiu eu se puncteaza cu 9 puncte....plus ca sa suit pe urma examinatorul la volan si nea dus cu suta prin oraș pana la punctul de plecare