avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 210 soluții astăzi
Forum Activitate ionutz_vacaru

Activitate ionutz_vacaru

O persoana care desi are mai multe plageri la primărie cu privire la colectarea picaturii streasinii ce cade pe proprietatea vecina, inca nu a facut acest lucru. Si Inspectoratul in Constructii al Judetului a sesizat primaria cu privire la acest lucru iar primaria nu a dispus nimic. Mai mult primaria a refuzat sau a omis intentionat sa-mi raspunda in termen de 30 zile la o adresa inregistrata cu privire la acest fapt. In cazul de fata, ce instituție publica poate obliga primăria sa urmărească execuția lucrărilor de colectare a picăturii streasinii si ce pot face eu in cazul in care funcționarii din primărie nu îmi răspund la sesizări in termen de 30 zile.
Va multumesc!
Este vorba de sanctionarea unei persoane care desi are mai multe plageri cu privire la colectarea picaturii streasinii, inca nu a facut acest lucru. Si Inspectoratul in Constructii al Judetului a informat primaria cu privire la acest lucru iar primaria nu a dispus nimic. Mai mult primaria a refuzat sau a omis intentionat sa-mi raspunda in termen de 30 zile la o adresa inregistrata cu privire la acest fapt. In cazul de fata, cine poate sa oblige sau sa penalizeze primaria pentru nerespectarea sarcinilor.
Va multumesc!
Care sunt forurile superioare la care ne putem adresa si care pot controla si verifica primariile in aczul in care primaria refuza sprijinul intr-o situatie favorabila contribuabilului? Va multumesc!
Multumesc pentru lamuriri. Cei din primarie sunt confuzi si paraleli, cu situatii de acest fel, ca sa nu spun altfel.
Doresc sa radiez o masina din circulatie, si sa o scot de la impozit dar sa raman cu autoturismul in curtea proprie. De radiat din circulatie e simplu, dar de scos de la impozit mi se cere certificat de distrugere, altfel spun ei eu raman cu bunul fapt ce conduce la impozitare.