Bună ziua! Aș avea nevoie de o informație exactă legat de o situație mai delicată: fiul meu a decedat acum câțiva ani în urmă unui accident.De pe urma căsniciei sale au rezultat doi copii,mama lor a fost decăzută din drepturile părintești, DGASPC ul a preluat aceste drepturi și obligații.intre timp eu am divorțat de bunicul copiilor,am schimbat domiciliul,iar copiii au fost dați mie in plasament, fiind bunica maternă .Menționez că am divorțat pe motiv de violența domestică,am primit și ordin de protecție,care îi includea și pe copii. Fostul soț m-a dat în judecată pentru drept de vizitare a minorilor,dar a pierdut acest proces.Ulterior M -a dat în judecată încă odată pentru stabilire program vizitare minori, iar curtea de apel a respins această cerere.
Recent am primit din nou o citație și verificând dosarul meu online apare o informație nouă pe care eu nu o înțeleg deloc: Curtea de apel Dispune repunerea cauzei pe rol pentru data de 20.11.2025, ora 10:45 pentru a se pune în discuţie excepţia lipsei calităţii procesual pasive a pârâtei faţă de Sentinţa civilă nr. 814/2022 pronunţată în dosarul civil nr. 1219/102/2022 al Tribunalului,prin care s-a dispus delegarea drepturilor şi obligaţiilor părinteşti cu privire la minori în sarcina directorului Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.
As aprecia tare mult dacă M ar putea ajuta cinevasa înțeleg ce înseamnă acest aspect.
Multumesc mult.
Momentan imi desfasor activitatea in domeniul constructiilor ca si intreprindere individuală,neavand angajati si nefiind propriul meu angajat,cum mi se va aplica legea salarizării din 2018?