avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1369 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contributii la o intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contributii la o intreprindere individuala

Momentan imi desfasor activitatea in domeniul constructiilor ca si intreprindere individuală,neavand angajati si nefiind propriul meu angajat,cum mi se va aplica legea salarizării din 2018?
Ultima modificare: Marți, 2 Ianuarie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:24, 2 Ianuarie 2018
Nu aveti treaba cu legea salarizarii la I.I. O sa platiti impozitul pe venit de 10% si contributii la sanatate si pensie daca incasarile anuale vor fi peste 12 x valoarea lunara a salariului minim pe economie care in acest an va fi 1900 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii intreprindere familiala vivians vivians Am intreprindere familiala. Sunt pensionara. Intocmesc diverse lucrari tehnice in domeniul constructiilor...... sunt obligata sa platesc lunar datorii catre ... (vezi toată discuția)
Pensie si sanatate 2018 marin05 marin05 Buna ziua, daca o PFA la norma de venit, a avut in 2017 norma de venit in valoare de 15 000 lei, in 2018 este obligata la plata pensiei si sanatatii? Multumesc! (vezi toată discuția)
Infiintare firma nicolae12 nicolae12 Buna ziua, se poate face o firma la care sa nu fii nevoit sa platesti decat impozitul si sanatatea, fara pensie? Eu am certificat de handicap grad accentuat, ... (vezi toată discuția)