avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Activitate claudio79

Activitate claudio79

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana veti rezolva problema aceasta cu vecinii, aveti nevoie sa va odihniti bine. Pentru odihna, cea mai buna solutie din punctul meu de vedere ar fi sa utilizati dopuri de urechi din silicon. Asigura mai bine izolarea fonica decat cele obisnuite. Si eu le-am incercat si au avut succes. Cele mai bune pentru mine au fost acestea dar puteti de asemenea incerca si alt producator. Nu sunt afiliat la niciun comerciant, vorbesc doar ce am gasit eu cel mai bun pe piata in materie de izolare zgomote din exterior.
[ link extern ]
Trebuie sa va odihniti noaptea pentru ca sanatatea e importanta, si aveti nevoie de odihna pentru a rezolva problema cu care va confruntati acum.
Numai bine!
1 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pana veti rezolva problema pe partea legala, cea mai buna solutie din punctul meu de vedere ar fi sa utilizati dopuri de urechi din silicon. Asigura mai bine izolarea fonica decat cele obisnuite. Si eu le-am incercat si au avut succes. Cele mai bune pentru mine au fost acestea dar puteti de asemenea incerca si alt producator. [ link extern ]
Trebuie sa va odihniti noaptea pentru ca sanatatea e cea mai importanta, si aveti nevoie de odihna pentru a rezolva problema cu care va confruntati acum.
Numai bine!
Răspuns la discuția Licenta pe persoana fizica !!??
Multumesc dl. Adrian Dumitru pentru raspuns. Acum e clar !
Răspuns la discuția Licenta pe persoana fizica !!??
Buna ziua Dna. avocat Silvia Zaharia,

Nu sunt angajat. Sunt doar administrator si asociat unic !
Buna seara !

Se poate cumpara o licenta software pe persoana fizica si apoi folosindu-o pe firma? (Nu vorbesc aici de deducere pe firma, nu voi dori asta). Mentionez ca sunt asociat unic al unui SRL(fara angajati).

In cazul unui control, vor spune ca este ok daca s-a achizitionat licenta pe PF si s-a folosit pe PJ, chiar daca in EULA scrie ca licenta este netrasmisibila, netrasferabila, si nu se poate inchiria sau sublicentia !?
Auzisem de contrat de licentiere, comodat, know how etc. (dar nu stiu daca se aplica in cazul meu si care din ele se aplica!?)

Multumesc!