Bună ziua!
Am primit ordonanța de la Parchetul de pe lângă Tribunalul... ca,fiind neîntemeiata,
As face o plangere la judecătorul de cameră. se fac ședințe sau judecătorul hotarește soluția?
Aș vrea să știu dacă mă costă fara avocat.Dacă din partea suspectului este avocat ce se întâmplă dacă pierd trebuie să plătesc și avocatul lui.
Bună ziua!
Dacă fac o înregistrare telefonică intre mine și agentul de poliție în sediu,, fara sa stie vreau să aflu ce mi spune în legătură cu tăierea pomilor.
Este legal sau se pedepsește, vreau ca dovadă la judecătorie.
Un vecin nou m- ia deteriorat gardul de sarma ,a întrat pe proprietatea mea și a tăiat pomii fructiferi 13 bucati a sapat un santi de 50 m lungime .Doresc să știu dacă este infractiune penala pentru ca vecinul sustine că nu a vrut sa ocupe terenul și nu recunoaste taierea pomilor. Doresc sa stiu ce pedeapsa ár putea primi în instanta.
Buna seara! Noi zece persoane am moștenit o casa pe care eu vreau s-o cumpar.
Cu doi dintre ei nu ma pot înțelege.
Ce pot sa fac? Cum pot sa fiu proprietari.
Bună ziua!
Cum se poate anula o donatie teren intravilan?
Părinții mei acum 20 de ani,au
dat în donatie fratelui meu teren intravilan 200 metri pătrați. Tata a murit mama trăiește, suntem 3 frati,trebuie sa facem succesiunea după tata. Ce șanse am,de a ataca donatia în instanta? Dacă noi fratii avem acceași cota parte egal din mostenire?
Mulțumesc anticipat,
Cu respect!