avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Un vecin nou mi-a deteriorat gardul de sarma, a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Un vecin nou mi-a deteriorat gardul de sarma, a întrat pe proprietatea ...

Un vecin nou m- ia deteriorat gardul de sarma ,a întrat pe proprietatea mea și a tăiat pomii fructiferi 13 bucati a sapat un santi de 50 m lungime .Doresc să știu dacă este infractiune penala pentru ca vecinul sustine că nu a vrut sa ocupe terenul și nu recunoaste taierea pomilor. Doresc sa stiu ce pedeapsa ár putea primi în instanta.
O plângere penala durează ani și pana.sa ,,, primeasca"ceva în instanta e cale lunga.Daca vreți sa îl sicanati puteți merge pe penal,dacă doriți repararea prejudiciului, recuperare pagube în civil merge mai repede.Discutati cu un av pt a vedea ce varianta e xonvenabila pt dvs în funcție de situația exacta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Violare de proprietate AD8AN AD8AN Vecinul ne a solicitat sa facem o declaratie la notarit ,prin care sa ne exprimam acordul in ceea ce priveste inlocuirea de catre el,pe cheltuiala lui,fara ... (vezi toată discuția)
Vecinul taie de la gard pomii vechi de 40 ani? vasilegmx vasilegmx Am un vecin venit Nou prin Concubinaj.Vecina propietara nu a avut probleme cu Pomii care fäceu umbrä än amändouä pärtile mai ales Vara foarte pläcut.De ... (vezi toată discuția)