Testatorul a decedat,cine a scris o testament numai de mana scrisa de el..Dar aveam si alte acte intre noi multe numai scrise de mana testatorului.A scris si fata lui multe acte de mana si chiar la notar ca totul sa rezolv eu ca stia ca orce este vandute mie dar scriu mai jos care este situatia in prezent
Toate terenurile agricola de diferite categori cu sau vegetatie forestiere prin acte adica la CF era pe numelele strabunic si bunici. mostenit de testatotul.I In conditii legale a fost cerute la timp de- la biroul agricol. toate tipuri de terenuri..Ca aveam un contract de vanzare- cuparare scrise numai de mana a fost comunicat cu mine ca in primul rand orce lucru trebuie scrisa la numele fetei,legal singura mostenitor. Dupa care scrie la numele meu Totul am rezolvat trecand la CF NUMELE FETEI durea de timp si mult bani...intre timp fata a decedat. si acuma orce este pe numele fetei a lui testatorului.Intreb ce pot face care este metoda de rezolvare in acest caz...Daca merge cu testament scrisa de testator si lasat afara de fata,dar actele la cf sant rezolvate de catre mine si nu stiu ce sa fac. care metoda este utila.Foarte frumos cer sa dati un raspuns si deja inainte multumesc foarte frumos.
Ce pot face in cazul urmator.Testament este facut numai scris de mana nimic alceva.Orce mostenire lasat este numai tot numai scris de mana ../chitanta de mana.../ exemplu cotractele de vanzare teren agricol etc
Foarte frumos cer sa dati un raspuns si multumesc deja inainte
Unde se depun actul chemare la judecata ,in cazul daca paratul este la un alt judeti .Adica pe raza / judetul /paratului sau pe raza / judetul / reclamantului ???.Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns.
Ce este de facute cand un Testament facute nimic nu este in numele testatorului si este la numelele stabunici ,bunici si tata.Foarte frumos cer ca- sa dati un raspuns si foarte frumos multumesc deja inainte
Ce trebuie fsacute in cazul cand cere de la justitie urmatorul lucru.Sa certificati pentru comform cu originalul.Nu inteleg pentru- ca toate actele /anexele / sant scrise comform cu originalul si semnate fiecare act separat.Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns
In cazul daca dai in justitie un biroul agricol cu legatura de teren agricol indiferent cu sau vegetatie forestiere .Trebuie achitate ceva diferite taxa ???.Exemplu taxa judiciare etc.
Pentru teren agricol cu sau fara vegetatie forestiere daca fac contestatie in anulare la justitie trebuie platite diferite ceva taxa,exemplu taxa de timbru judiciar etc.Foarte frumos multumesc daca primesc un raspuns.