avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Activitate Tempus

Activitate Tempus

Buna seara,
Prestarea de servicii de DPO Externalizat se incadreaza la consultanta?
Multumesc,
Buna ziua,
Daca angajatul meu isi desfasoara activitatea la domiciului sau am nevoie de PSI/SSM?
Buna ziua, pentru acoperirea prejudiciului intr un proces penal cum se procedează? Contactam partea vatamata sa ne dea un nr de cont unde sa ii viram banii?
Multumesc
Buna ziua,
Aveti idee care este noul link pentru a verifica statusul unei cereri la cedo?
Eu verificam utilizand link-ul urmator app.echr.coe.int/SOP/index.aspx?lg=en , dar de 3 zile nu mai este acesta. Va rog sa ma ajutati. am tot cautat in portalul Consiliul Europei dar nu gasesc nimic.
Multumesc,
Buna seara. Ce șanse ar fi sa fie admisă o contestație în anulare la un proces penal. Sotul meu a fost achitat în primă instanță iar la curtea de apel acuzat la 3 ani cu executare. Pb ce mai gravă este ca in timpul apelului nu s au adus probe noi, nu s au audiat alti martori, nu s au uitat la înregistrările video existente la dosar din prima instanță, nu l au auzit pe el. Nimik. A vorbit procurorul o gramada si in rest nimil. Alta problema grava este ca este nevinovat. A fost acuzat de furt calificat ca cica masina lui a fost înregistrată prin zona respectivă. In conditiile in care si din înregistrare reiese că nu era a lui. Sunt disperata. Nu a venit hotărârea inca acas a dar ne am trezit cu poliția sa il aresteze. Am crezut inițial că e vb de altcineva si ca trai intr o lume paralele. Ma poate contacta un av penalist? Multumesc
Buna ziua,
Am o intrebare: pentru tentativa furt calificat, prins in flagrant, partea vatamata nu doreste nici o mediere, ar putea primi cu suspendare in urmatoarele conditii? 1. Nu este recidivist, dar nu si a facut reabilitarea. 2. Are un alt dosar pe rol pt furt calificat, dar nu a facut el fapta. Acolo se judeca si spera sa nu obtina o condammare avand in vedere ce jud are. Nici macar nu a citit ce e in dosar. Pare paralel la orice. Multumesc.