avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acoperirea prejudiciului persoanei vatamate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acoperirea prejudiciului persoanei vatamate

Buna ziua, pentru acoperirea prejudiciului intr un proces penal cum se procedează? Contactam partea vatamata sa ne dea un nr de cont unde sa ii viram banii?
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 29 Decembrie 2019
Tempus, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 16:20, 30 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate domn ,

Aspectele legate de indepartarea prejudiciului pot fi concretizate prin declaratii notariale.

Fiecare parte litiganta trebuie sa aiba in vedere efectele pe care produce o eventuala declaratie de impacare, ori o declaratie care atesta acoperirea prejudiciului efectiv cauzat.

Impacarea partilor presupune plata cheltuielilor judiciare de catre ambele parti litgante,intre care intervine aceasta institutie.

Pentru a lua cele mai avantajoase decizii, va sugerez sa fiti asistati de un avocat, cand perfectati anumite declaratii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inculpat in timpul unui furt auras2012c auras2012c Buna ziua, recent am fost martor sau \"cel care doar se uită la cineva cum fură și nu spune nimic\". Persoana vătămată și-a retras plângerea, eu de ... (vezi toată discuția)
Furt calificat cornis cornis Baiatul meu in varsta de 30 de ani in 2017 ,impreuna cu un prieten au sustras din Kaufland unele produse in valoare de 490 lei au fost prinsi au predat ce au ... (vezi toată discuția)
Art 228 alin 1 .........cu art 35 alin 1 cod penal Cătălin Dorel Ionel Cătălin Dorel Ionel Am fost prins împreună cu un amic ..in Carrefour odata prejudiciul din seara respectiva a fost recuperat însă noi am furat de 5 ori ...furt in forma ... (vezi toată discuția)