avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Activitate MaryjaneTea

Activitate MaryjaneTea

Mulțumesc celor care au răspuns! Totuși, daca eram pe subiect și nu pe lângă, nu mai ceream ajutorul. Presupun că toți cei care pun întrebări pe forum așteaptă răspunsuri de la profesioniști tocmai pentru că nu înțeleg sensul exact al legilor sau nu știu să interpreteze la fel de bine ca un profesionist iar cu siguranță când prejudiciul este mai mare decât o amendă contravenționala oamenii apelează la un avocat. Eu am apelat și tot de pe acest site când dauna a fost mai mare. Mulțumesc!
Am înțeles și va mulțumesc. Daca mai puteți sau poate cineva să-mi răspundă la câteva întrebări, va rog Pentru modificare/completare se va face o cerere sau pur și simplu o depun la registratura înainte de data primului termen? Mai răspund la întâmpinare in cazul acesta? Daca nu este nevoie de o cerere pentru modificare, și răspunsul la întâmpinare este obligatoriu, se poate depune întâmpinarea și plângerea modificată în același timp, ca să nu fac drumul de 2 ori? Mulțumesc.
De când ați semnat primirea la posta
Răspuns la discuția Hartuire vecini
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Izolarea fonica nu este o opțiune, am făcut-o eu și nu ajută. Daca considerați că sunt exagerați atunci îi puteți ignora. Înțeleg că sunt ore de liniște care trebuiesc respectate, dar să trăiți ca un hot in propria dumneavoastră casa și să vorbiți in șoaptă deja e exagerat. Atât dumneavoastră cât și vecinii ar trebui să înțelegeți că locuiți într-o clădire cu multe persoane, dumneavoastră respectați in limite normale orele de liniște iar cei sensibili la zgomote să înțeleagă că dacă vor liniște totala locul lor nu este într-un apartament de bloc.
Eu am cumpărat un apartament în constructie noua și auzeam și când aprindea vecinul becul, când aveau relații intime, când mergeau la baie, evident că nu mi-a convenit situația dar nici nu m-am dus să mă cert cu ei. Am vândut și m-am mutat la casa.
Daca am înțeles eu bine, cererea se poate modifica doar daca toate părțile sunt de acord. Iar daca ei cer ca eu sa fiu decăzută din dreptul de a cere alte probe în afara de înscrisurile din procesul verbal, ( eu bănuiesc că ei nu au probe) credeti că vor fi de acord cu schimbarea cererii? Adică are vreun rost sa schimb cererea in cazul asta sau merg pe răspunsul la întâmpinare așa cum a precizat și utilizatorul latka?
Buna ziua! Am depus contestație împotriva procesului verbal pentru staționare in fata porții in zona indicatorului oprirea interzisa. Am primit răspuns de la judecătorie și răspunsul de la politie. Aceștia consider eu că au aberat puțin, au spus că este un proces între mine și Romania de fapt deoarece eu incerc sa anulez un proces verbal încheiat în condiții legale și cere instanței respingerea contestației ca neîntemeiată și totodată decăderea mea din dreptul de a cere probe în procesul verbal. Asta înseamnă că nu au nici o probă? poze sau filmare așa cum a susținut agentul când mi-a întocmit procesul?
In baza cărei legi am dreptul de a cere poze și filmarea care dovedesc locul, data și ora când s-au constatat de către agent săvârșirea contravenției?
Menționez că în plângerea inițială nu am cerut aceste probe.
Totodată ulterior am constatat că de fapt mașina a fost parcată pe partea opusa de unde se afla indicatorul oprirea interzisa iar acesta nu are nici un semn adițional, nu exista nici un indicator pe partea unde eram parcata. Am contactat un instructor auto care mi a confirmat că nefiind indicatorul instalat pe partea și pe direcția de mers unde era parcată mașina, nu se aplică și nu se justifică amenda. Am 10 zile sa răspund la întâmpinare. Pot cere probe foto/video și pot menționa acest aspect privind poziția mașinii și a indicatorului in răspunsul la întâmpinare? Va mulțumesc anticipat. Cu stimă
Răspuns la discuția Amenda staționare
Domnule Avocat Niculescu Ionuț, va mulțumesc mult pentru sfaturi. Sa știți că sunt de acord în totalitate cu ce spuneți dumneavoastră, cu un avocat întotdeauna șansele de câștig sunt mult mai mari, în cazul de față însă nu știu dacă se merita, in sensul că onorariul unui avocat chiar și pentru o contestație poate ajunge la aceași suma cât amenda și atunci n-am prea făcut mare lucru. Am sa țin cont de sfaturile dumneavoastra, îmi sunt de mare folos. Apreciez și va multumesc!

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Judecatorul nu poate sa se pronunte asupra unor ucruri pe care nu le cereti.Era ideal sa va formuleze macar contestatia un av ,tb sa cereti dvs anularea pv si.in subsidiar inlocuitea cu masura avertismentului..

Răspuns la discuția Dosar contestație amenda
V-as mai ruga să-mi răspundeți la încă o întrebare. Daca am probe video cum procedez sa le adaug ca proba la dosar? Exista o adresă de mail unde se poate trimite? Poate suna stupida întrebarea mea, dar laptop urile noi nu prea mai vin cu cd rom și să pun pe stick poate nici nu se ia în considerare? Mulțumesc!
Răspuns la discuția Dosar contestație amenda
Va mulțumesc mult!

Adrian ALBU a scris:

Îl puteți depune personal sau prin poștă sau curier rapid. Este opțiunea dvs.